17. joulukuuta 2013

Kaksi vuotta aviossa

Tänään on meidän 2. hääpäivämme! Juhlittiin sitä ennenaikaisesti jo perjantaina, koska tänään ei pahemmin ehditty. Sami oli päivän töissä ja meni sieltä suoraan autokouluun, minä taas heitin lapset autokoululle ja lähdin juoksujalkaa salille ryhmäliikuntatunnille josta jatkoin ruokakauppaan ja ehdin kotiin vasta poikien mentyä nukkumaan. En jaksanut askarrella korttia, koska se tuntui ihan turhalta, ja kaikki ne muutamat lahjaideat on pakko säästää jouluun ettei Sami jää ilman lahjoja. Eikä kyllä Samillakaan ollut mulle lahjaa... Lahjat eivät ole meille kovin tärkeitä hääpäivän viettoon kuuluvia juttuja. Päätettiin tehdä hyvää ruokaa ja nauttia yhteisestä illasta sen pari tuntia mitä jäi aikaa ennenkuin Samin täytyi jo mennä nukkumaan.

hääpäivä_005muok

Ruokalistalla oli helposti ja nopeasti valmistuvat naudan sisäpaisti-pihvit, paistettuja perunaviipaleita ja yksinkertainen pähkinäinen rucolasalaatti (rucolaa, tomaattia, kurkkua, cashewpähkinöitä ja pinjansiemeniä). Kynttilänvalossa oli ihanaa syödä rauhallinen illallinen, keskittyä vain toisiimme. Ihanan voimaannuttava hetki arkeen. Liian usein vain jäädään tietokoneiden tai telkkarin äärelle iltaisin, eikä vietetä kunnolla aikaa yhdessä. 

hääpäivä_010muok

hääpäivä_019muok

hääpäivä_023muok

Koko päivä meni mun osalta siivotessa, koska lattiaremontti on nyt valmis ja kämppä on kaaoksen vallassa kun kaappeja on tyhjennelty ja huonekaluja on siirrelty pois ja takaisin paikoilleen. Sitten olikin jo aika lähteä autokoululle päin, kipaistiin nopeasti kaupassa ja postissa Samia odotellessa. Mulla on nyt Elixiaan kuukauden ilmainen treenipassi, joten lähdin ensi kertaa kokeilemaan ryhmäliikuntatuntia Elixialla. Menin Easy Xycling-tunnille ja vaikka oon kuntopyöräillyt jonkun verran, niin tuo kolme varttia intervallia, sykkeennostoa ja eri tempoja oli mulle surkeakuntoiselle kyllä ihan kelpo treeni. 

Huomenna Alex jää isäni hoidettavaksi, kun minä lähden Joelin kanssa taas tutustumaan kerhoon. Pikkuhiljaa pitäisi alkaa toden teolla tekemään jotain joulun eteen. Nimim. ostin tänään vasta kolmannen joululahjan ja joulukortitkin jäivät tänä vuonna lähettämättä... Löytyykö muita mattimyöhäisiä joulun suhteen?

4 kommenttia:

 1. onnea! :)

  ps. kysyisin et onks noi iittalan kynttiläkulhoja vai iha perus? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) En nyt käy vannomaan, mutta muistelisin että noi on ihan vaan jotain halpiskamaa tyyliin Ikeasta :D

   Poista

Kiitos kommentista!