30. kesäkuuta 2013

1 + 22 juhlat

_DSC0002muok

_DSC0032muok

_DSC0044muok

Tänään vietettin sukulaisten ja lähimpien ystävien (poikien kummit) kanssa Alexin synttäreitä. Samalla juhlistettiin myös mun 22-vuotista taivalta, joka tulee täyteen huomenna. Koska keskikesä on lomasesonkia kovimmillaan, iso osa vieraista eivät päässeet paikalle, mutta hyvä porukka oli kasassa silti! Juhlat olivat onnistuneet ja kaikilla tuntui olevan hauskaa.

_DSC0018muok

_DSC0019muok

_DSC0017muok

_DSC0020muok

_DSC0037muok

Tarjoilut pidettiin suhteellisen yksinkertaisina, välttääksemme suuren ylijäämän. Tarjolla oli Late-Lammaskakku, hedelmävartaita, tuulihattuja, kinkkukierteitä ja kasviskierteitä, caesarsalaattia, limua, boolia ja kahvia. Tarjoilut menivät kaupan ja jäljelle ei juurikaan jäänyt muuta, kuin pala kakkua. Alex sai lahjaksi astioita, vaatteita, kirjoja, rahaa ja vaippoja. Minua muistettiin koruilla, kukilla, suklaalla ja rahalla.

kollaasi1
Alexin päällä: shortsit/H&M, paita/H&M
Joelin päällä: shortsit/KappAhl, paita/Ciraf

kollaasi2
Mekko/Nelly.com, ballerinat/Esprit, korut/Snö of Sweden

Ja loppuun sunnuntai-illan piristys: ei-niin-onnistunut asukuva!
_DSC0099muok

Huomenna alkaa tas arki, ja viikolle on suunniteltuna mm. mun huominen syntymäpäivä, jolloin keksitään parhaan kaverini kanssa jotain kivaa tekemistä, Alexin ensimmäinen hammaslääkärikäynti, treffit Katjan ja Mion kanssa, ja loppuviikosta mulla on loma! Harvinaista herkkua kotiäidille, mutta ikävästä huolimatta aion nauttia kahdenkeskeisestä ajasta Samin kanssa, rauhallisista illoista, pitkään nukutuista aamuista ja kavereiden seurasta. Ja ennen kaikkea olla kiitollinen siitä, että pojilla on ihana isoäiti ja ihania tätejä jotka haluavat ottaa pojat yökyläilemään. Hyvää alkavaa viikkoa ja heinäkuuta kaikille!

17 kommenttia:

 1. Onnittelut molemmille! Olis muuten kiva nähdä sun/samin lapsuuden kuvia, ja verrata niitä sitten Alexiin ja Joeliin. :)
  Tällainen pieni postausehdotus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Oikein hyvä idea, pistän korvan taakse! :)

   Poista
  2. Lapsuuden kuvat kinnostaisivat minuakin! Paljon onnea molemmille!

   Poista
 2. HAHHHAHHAHH ja sa ju att dom ble bra didä hoppbildena :D:D:D

  VastaaPoista
 3. Lomahan sulla on koko ajan jos et töissä käy ollenkaan. .
  Vai onko lastenhoito kotona työtä, itse koin sen aikoinaan ihanaksi lomaksi kun sai olla kotona, omien lomieten kanssa, ei aamu herätyksiä, ei kiirettä mihinkään tarhaan/töihin.
  Lapset kuitenkin kasvaa nopeasti,liiankin nopeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lastenhoito on kaikkee muuta kuin lomaa

   Poista
  2. En sanonut ettenkö nauti kotona olemisesta, mielestäni se on ihanaa, ja siksi haluankin olla kotona niin pitkään kun se on taloudellisesti mahdollista. :) En koe latenhoitoa kovana työnä, mutta en kyllä myöskään lomana! Jotkuthan tekee tätä samaa ihan palkallisesti (esim. perhepäivähoitajat) joten en ymmärrä miksi se olisi vähemmän arvostettavaa kun oma äiti hoitaa lapsensa? Äiti vaan saa rahansa kelalta, ja paljon vähemmän, kuin mitä yksityinen hoitaja saa palkkaa samasta hommasta.

   MUTTA tosiasia on, että tällä hetkellä minun työni on hoitaa lapsia, ja silloin kun en lapsia hoida, olen lomalla :D

   Poista
 4. No kaikkihan se näkee omalla tavallaan,toisille se on työtä..toisille taas ei.
  Itse en kuvittele että se on työtä jos kotona olen.Itse olen valinnut näin ja hyvä niin.
  Nautin ja oleskelen :)
  Onhan se tavallaan joustavaa työtä :D mutta siis työ elämä on sitten rankempaa ja aikataulutettua aikalailla.
  Ja maksetaan myös paremmin tietysti kun kotona olemisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, että ihmisillä on eri näkemys asiasta. :) Onhan kotiäitiys työtä, mutta se on niin erilaista ku "normityö", ettei niitä voi verrata keskenään. Ei pomoa, työaikoja, työkavereita, ruokatunteja, työmatkoja, kehityspalavereita sun muita. Ainoastaan lapset, mielikuvitus ja vuorokauden tunnit rajana :D

   Poista
 5. Musta toi vika kuva susta on just paras, ei aina tarvii olla niin siististi ja nätisti! :D onnea teille molemmille, ja ihanat tarjottavat on teillä ollu! :)
  Tohon viel pakko ottaa kantaa, et kyllä se on lomaa munki mielestä jos on lapsista "vapaata", koska se on ihan 24/7 työtä olla äiti! eihän se toki verrattavissa "oikeisiin töihin" ole, mutta työtä sekin on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, eikö olekin? :D Otettiin siskoni kanssa muutamat tuollaiset idiootti-kuvat ja aika hauskoja niistä tuli :D Kiitos onnitteluista! Tarjoilut olivat tosi onnistuneita kyllä, vaikka uuni meni rikki kesken leipomisen -.- Onneksi sain tehtyä kaikki loppuun kuitenkin!

   Juuri niin, kotiäitiys on kyllä työtä, mutta ei ehkä kuitenkaan sellaista, jota voisi verrata "oikeisiin töihin" :) Loma on sellaisa normaalista poikkeavaa, eli juurikin kotiäidille sitä, kun ei hoida lapsia.

   Poista
 6. Vau, mikä kakku! :D Ja onnea vielä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, oli aikamoinen homma noiden vaahtokarkkien kanssa ;) Kiitos paljon! :)

   Poista
 7. Ihanan tyylikkäät pojat! Ja ihan uskomattoman hieno kakku!!

  www.mineamarissa.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!