10. toukokuuta 2013

Bloglovin

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Lisäsin blogin nyt myös Blogloviniin, vaikka siellä olikin ilmeisesti oikein vanha versio, blogin alkuperäisellä nimellä. Katsotaan saisinko sitä päivitettyä. Ilmeisesti blogien seuraaminen Google-readerin kautta lopetetaan, joten esimerkiksi Bloglovinin tai Facebookin kautta on helppoa seurata blogia jatkossa.

Blogin Facebook-sivut löytyvät täältä, ja sinne päivittyy uusien postauksien lisäksi muita kuulumisia ja kuvia, joita en päivitä blogin puolelle.

En osaa sanoa vaikuttaako tämä Google Readerin lopetus blogin seuraamiseen, mutta nyt on ainakin vaihtoehtoja, miten seurata blogia jatkossa.

Tästä muutoksesta sain vinkin Emilian blogista.

4 kommenttia:

 1. Google Readerin poistuminen ei vaikuta mitenkään Bloggerin kautta seuraamiseen. Ihmiset paniikissa levittävät väärää tietoa. :D Google Reader ja Google Friend Connect (minkä kautta Bloggerin blogeja luetaan) ovat siis täysin eri asioita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin mä ymmärsin myös, kun yritin selvittää asiaa :D mutta onpahan nyt varmuuden vuoksi muitakin seuraamismahdollisuuksia :D

   Poista
 2. Miten olet saanut tuon "ethän kopioi, kiitos" jutun tänne blogiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm.. mä en nyt millään muista. Suosittelen kysymään Saralta (kommentoinut tuohon yläpuolelle) http://a-little--piece-of-heaven.blogspot.fi/ Hän muistaakseni opetti minulle miten se tehdään :)

   Poista

Kiitos kommentista!