7. joulukuuta 2012

Självständighetsdagen

Itsenäisyyspäivän aamu alkoi lumisateella, Joelin ja Samin herätessä. Me jatkettiin Alexin kanssa vielä unia hetken aikaa. Aamutoimien jälkeen lähdettiin ulos kävelylle. Lenkin tarkoituksena oli etsiä julgren (=jouluoksa) kotiimme. Kyseessä on yhdenlainen joulukuusenkorvike, sillä joulukuusta meille ei tule. Meidän pojat ja hullut kissat yhdistettynä kuuseen (oli sitten muovinen tai oikea) on totaalinen katastrofi, sen tiedän jo nyt. Julgrenistä kerron myöhemmin lisää, kunhan ollaan saatu se valmiiksi laitettua.

självständighetsdagen 007muok

självständighetsdagen 023muok

Ulkoilun jälkeen saunottiin perheen kesken (ilman Alexia, joka oli päiväunilla). Päiväsauna on mukavaa vaihtelua normaalisti kun saunotaan vain illalla, ja pitkän ulkoilun jälkeen on ihanaa päästä saunan lauteille lämmittelemään. Saunan jälkeen Joelkin meni päiväunille ja me alettiin Samin kanssa tekemään pizzaa. Syötiin pizzat ja löhöiltiin, ihanaa kun pojat nukkuivat samaan aikaan päiväunia niin saatiin olla vähän kahdestaan.

självständighetsdagen 030muok

Illemmalla alettiin tapittamaan Itsenäisyyspäivän vastaanottoa, sillä parhaan ystäväni vanhemmat olivat siellä ja halusin bongata heidät. Kyllä siellä muutamia ihan hirveitä pukuja oli, ja muutamia tosi kivoja. Linnanjuhlien katsomisessa on ehdottomasti hauskinta arvostella ihmisten asuvalintoja. Vanhempani tulivat meille viettämään iltaa ja pelaamaan lautapelejä, mutta ehdittiin pelata vain yksi peli, Game of Life, joka on muuten ihan huippuhauska peli, suosittelen!

självständighetsdagen 039muok

självständighetsdagen 048muok

Olipa ihanan rento päivä, onnea vaan 95 vuotiaalle Suomelle! Toivottavasti tekin olette viettäneet rentoa ja mukavaa itsenäisyyspäivää!

6 kommenttia:

 1. Miten alex matkustaa vaunuissa..? onko täysin makaavassa vai miten? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alex ei viihdy makuuasennossa (paitsi jos hän nukkuu), kun hän ei näe sieltä mitään. Täysin istuvassa asennossa häntä ei vielä saa pitää, joten pidämme häntä puoli-istuvassa asennossa :)

   Poista
 2. onks toi sun äitis tos vikas kuvas? :o jos on niin ompas nätti ja nuorekas :) ja söpöt kuomat sulla :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu se on äitini :) Hän kiittää! Haha, noi kuomat on täydelliset ku ne sopii takkiin :D ja mikä parasta, ne on lämpimät<3

   Poista
 3. omg! mistä saa aikuisten kuomia? pakko hankkia ens talveksi kun sitten pääsee jo tytön kanssa ulkoilemaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ostin nuo ihan Prismasta, tosin lastenosastolla. Mutta lastenosastolla on kokoja aina 39 saakka :) En tiedä onko niitä myös aikuistenosastolla :)

   Poista

Kiitos kommentista!