26. joulukuuta 2012

Joulupyhät ja lempilahjat

Meidän joulu meni oikein mukavasti, flunssasta huolimatta. Aamulla avattiin kotona omat lahjamme, jonka jälkeen suunnattiin vanhempieni luokse riisipuurolle ja glögille. Siellä avattiin taas osa lahjoista ja iltapäivällä suunnattiin Samin äidin luokse viettämään aattoiltaa. Syötiin hyvin ja odoteltiin joulupukkia. Mä en muuten jouluruoasta välitä, mutta savusiikaa ja lanttulaatikkoa on pakko saada! Illemmalla pukki tuli ja ryhdyttiin availemaan lahjoja. Joel ei välittänyt joulupukista ollenkaan, mutta oli iloinen saadessaan lahjoja. Illalla Joel jäi mummille yökylään ja me suunnattiin Samin ja Alexin kanssa kotiin. Joulupäivä meni Samin isovanhempien luona ja Tapaninpäivänä taas oltiin mun isoäidin luona. Perinteisen jouluaterian sijasta syötiin tortilloja ja jäätelöä.

Sitten niihin lahjoihin. Lahjoja tuli todella paljon, vaikka olimme toivoneet välttämään turhia ostoksia. Onhan se ymmärrettävää että kaikki haluavat ostaa lahjoja, joten kiittämättömiä emme niistä ole. Itse ostettiin pojille muutamia vaatteita ja pari lelua. Kaikkia lahjoja en tähän jaksanut alkaa kuvaamaan, joten valitsin esiteltäviksi ne parhaimmat.

lempilahjat 022muok

Oma lempilahjani oli itse ostaman ihana Ralph Laurenin lompakko. Kärkisijoilla oli myös Samilta saamani lahjakortti Stockmannille, uusi ripsiväri (vanha ehti juuri loppua) ja lupaus shoppailla äitini kustannuksella.

lempilahjat 008muok

Sami valitsi lempilahjoikseen minun ostamat kauluspaidat sekä uuden puhelimen, jonka sai äidiltään vanhan romupuhelimen tilalle.

lempilahjat 011muok

lempilahjat 001muok

lempilahjat 014muok

lempilahjat 027muok

Joel taas piti eniten saamistaan autoista. Joel on muutenkin ihan hulluna autoihin, joten ei tullut yllätyksenä. Joel piti myös paljon saamistaan palapeleistä ja pehmeistä leluruoista. Joel oli kaikkiin lahjoihin tyytyväinen, mutta nämä ovat tähän mennessä olleet eniten käytössä.

lempilahjat 016muok

lempilahjat 018muok

lempilahjat 004muok

Alex oli tyytyväinen kaikkiin lahjoihinsa, eihän hän niistä mitään ymmärtänyt. Kivoimmat lahjat olivat kuvakirjat sekä koottava pallotorni ja siihen kuuluva helisevä pallo. Torneja Alex sai kaksi, sillä Sami ja Samin äiti olivat ostaneet samanlaiset. Suosikkilahja oli myös kummitädiltään saama ihana Gantin neulepusero.

Sellaisia kuulumisia täältä päin, toivottavasti teillä kaikilla on ollut mukava joulu.
Minkälaisia lahjoja te saitte, ja mitkä olivat ne parhaimmat?

3 kommenttia:

 1. Itsekin toivoin ettei kukaan ostelisi mitään turhaa, enkä varsinkaan tahdo et koko kämppä pursuaa leluja! :) mut mua oltiin kuunneltu, eikä niitä oltu sitten ostetukkaan :) Kivoin lahja oli ehdottomasti treppy syöttötuoli (sitä kun kohta puoliin pääsee käyttämään) ja ihanat vaaleanpunaiset apina lakanat! Omista lahjoistani paras ja HYÖDYLLISIN oli ehdottomasti pyykinpesukone! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pesukone on kyllä varmasti hyvä lahja! :) Meilläkin on niin kamalan paljon leluja, ja sellaisia joilla pojat (tai no Joel enemmänkin) ei koskaan leiki. Sellaisia olenkin laittanut eteenpäin, jotta joku toinen saisi iloa niistä :)

   Poista
 2. Meillä poika tykkäsi eniten Brion hellasta ja sillä onkin nyt leikitty joka päivä :) Ihana tuo neule!! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!