3. marraskuuta 2012

Tula jatkaa matkaa

Minun vuoroni Kantokiertueessa lähenee loppuaan, ja maanantaina reppu jatkaa matkaa kohti viimeistä etappia, Lähiömutsille. Viimeiset kokemukset Tulasta olivat huippuhyviä, sillä ilmavaivoista kärsivä Alex pääsi rauhassa töröttelemään sylissäni. Alexin asento oli mitä mainioin ilmavaivojen helpottaja, mutta mamman nenään kantautuva haju kahta kauheampi. Kuitenkin sain tehtyä reilusti kotitöitä, lettutaikinaa ja Joelin perässä juoksemista Alexin päästellessä kaasuja rennosti repussa. Loppua kohden Alexia alkoi kuitenkin ahdistamaan ja kun en enään jaksanut hyppiä tasajalkaa pitkin keittiötä oli Alexin vuoro siirtyä muualle.


Kokemukset kantorepusta olivat kaikki positiivista omalta osaltani. Reppu oli mukava päällä, helpottava kun kädet olivat vapaana, sekä viihtyisä - suurimmaksi osaksi aikaa. Tula näytti hyvältä, ja sitä oppi helposti käyttämään. Vannoutuneena rattaiden työntäjänä olin positiivisesti yllättynyt kuinka paljon nautin kantamisesta. Huonoja puolia kantamisessa oli vain yksi - lapseni eivät pitäneet siitä. Alex viihtyi mainiosti lyhyitä hetkiä repussa, mutta kun kiinnostus lopahti oli repusta päästävä äkkiä pois. Joel, joka muutenkin inhoaa paikallaan olemista, näytti ja kuulosti repussa kyllästyneeltä, oli hiljainen ja vaisu. Luulen että jos vauva syntymästään asti tottuisi olemaan kannettavana, viihtyvyys voisi olla helpommin taattu. Minä siis liikun tästä eteenpäin taas tuttujen ja turvallisten rattaiden kanssa, palataan kantamiseen sitten jos meille tulee lisää lapsia. Josko sitten saisi vauvan tottumaan reppuiluun pienestä pitäen.


Suurkiitokset vielä Ipanaisen Annille, että sain olla osana Kantokiertuetta, unohtamatta Sasciaa, joka minua Annille suositteli. Tämä reilu viikko on tuonut minulle hienoja uusia kokemuksia! Antoisia kantohetkiä kaikille!

4 kommenttia:

  1. voi mikä kuva, on sulla ihanat lapset:)

    VastaaPoista
  2. Meillä on muutama kantoreppu kaapissa, vielä toistaiseksi jäänyt käyttämättä. Kyllä voisi rueta opettelee niitten käyttöä, niin onnistuisi arki varmaankin vähän paremmin, toista kanniskella ja taaperon perässä menoa. Laitoin sinulle haasteen blogissani :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!