30. marraskuuta 2012

Torstai ja perjantai touhua täynnä

Kamala sää! Ulos ei huvita ollenkaan mennä noiden kahden kanssa, joten sisällä täytyy keksiä enemmän tekemistä, ettei ihan mökkihöperöiksi tulla. Alexille ei nyt sen kummempia virikkeitä tarvitse keksiä, riittää kun laittaa kasan leluja hänen eteensä.

Joelin kanssa maalailtiin eilen sormiväreillä. Joel teki ison taideteoksen, sekä muutamia piirustuksia joulukortteja varten. Vatsan ja käsien maalaaminen oli myös mukavaa, ja lopuksi Joel pääsi lämpimään suihkuun pesemään sotkut pois. Viimeksi ollaan maalailtu sormiväreillä huhtikuussa, mutta ei se homma vieläkään oikein sujunut. No mistäpä se oppisi maalaamaan jos sitä harjoittelee vain kerran vuodessa.

Autot ja sormivärit 028muok

Autot ja sormivärit 040muok

Tänään aamupäivällä pidettiin autojen kokoontumisajot, suuri rallitapahtuma. Teemana oli jonkunlainen King Kong -jäljitelmä, jossa kaikki autot kasataan pöydälle, josta sitten hirviö-Joel viskelee niitä ympäri olohuonetta. Sitten kerätään autot takaisin pöydälle ja toistetaan ilmiö. Ja sama vielä muutaman kerran... Autot on muuten ylivoimaisesti Joelin lempileluja, ja "bumma" (=auto), "brummbrumm" (=auton ääni) ovat tämän hetken käytetyimpiä ilmaisuja Joelin sanavarastosta. Joka kerta auton nähdessään, esimerkiksi pihalla, Joel huudahtaa innostuneena "Dä bumma!" (=tuolla on auto).

Autot ja sormivärit 060muok

Autot ja sormivärit 067muok

Iltapäivällä kun Sami tuli töistä sitten päätin, että mehän mennään ulos. Ehkä tuo sää ei ollut paras mahdollinen lumeentutustumissää, mutta mentiin kuitenkin. Joelin reaktio oli "HYI mitä tää on", eikä hän suostunut edes kävelemään lumessa. Haettiin pulkka varastosta ja vedin Joelia mäkeä alas. Se oli melkein jopa hauskaa, kunnes painovoima otti ja kaatoi Joelin selälleen hankeen. Ei muuta ku äkkiä sisään lunta karkuun, ei ollut meidän juttu!

snö 003muok

snö 005muok

Loppuillaksi on suunnitelmissa löhöilyä, herkuttelua ja ehkä saunomista. Ihanaa, kun on taas viikonloppu! Huomenna mennään aamusta uimaan, ja vanhempieni luokse brunssille. Iltapäivällä menen ystäväni kanssa katsomaan entisen cheerleading-seuramme joulunäytöstä, ja illalla menen kaverini 20-vuotis synttäri-pikkujouluille. Sunnuntaina mennään Samin äidin luokse. Mitä suunnitelmia teillä on viikonlopuksi?

14 kommenttia:

 1. Voi oispa täälläki tullu ees vähän lunta, kauhee tuuli vaan, mutta ei lunta. Joel parka ei näytä kyllä oikein innostuneelta tuosta lumesta. :D Täällä menee viikonloppu mökkeillessä jossain super pelottavassa mökissä keskellä korpea, oon ihan varma että täällä vähintäänki kummittelee. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua!! Ehkä se lumi olisikin sinne hyvä, näkisi askeleet lumessa jos sielä hiippailee omituisia tyyppejä :D no ei saa säikytellä :-D

   No juu se oli kyllä kaikkea muuta kuin innostunut :D

   Poista
 2. Hahhah vooooi så söt Joel e!! :D nå kanske de e helt bra fö dej att han int va så inne på snö, tänk nu om han sku älska de o vilja vara ute hela tiden! Nä usch :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nå men de romutta våra haaveen att fara ti pulkkabacken :(

   Poista
 3. Meidän (meidän mittakaavalla) yybersosiaalisen viikon päätteeksi hyvä kaverini tulee huomiseksi kylään ja sunnuntaina vietetään lasten pikkujouluja, jotka ovatkin meidän viisikuisen ensimmäiset laatuaan.

  Aiotko muuten tehdä Alexista 5kk postausta? Aina innolla niitä odottelen sattuneesta syystä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasten pikkujoulut, kuulostaa kivalta :) Alexin 5kk postaus tulee ensi viikolla, meillä on neuvola muistaakseni tiistaina :D

   Poista
 4. Haha, aivan loistava kuva, tuo Joelin ilme! :D

  VastaaPoista
 5. miksei voi mennä ulos? Sehän on juuri hauskaa kun on lunta ja meillä lapsetkin nauttivat kun pääsevät lumeen touhuamaan ja leikkimään.Mielummin lunta kun sadetta ..
  Ei meitä ole sokerista tehty ;)
  Tylsää se on sisällä möllistellä vaan ja ikkunasta katsella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietty sitä voi mennä ulos myös lumisateessa :) Mutta lumisade ja kova tuuli ei ehkä pienelle lapselle ole se mukavin sää ulkoilla. Kova viima kuitenkin puree kasvoihin melko lujaa. Mutta aika käy kyllä pitkäksi jos olisi koko ajan sisällä :)

   Poista
 6. Hahhah, voi Joelia.. :D
  Mekin käytiin tänään ekaa kertaa ihmettelemässä lunta, ja neiti ryntäsi heti innoissaan tepastelemaan :D

  ps. Mulla on arvonta käynnissä blogissani, käyppä kurkkaamassa! :)
  hehheh pientä mainostusta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä että joku viihtyy :) Tai no, kyllä Joelkin nyt viihtyy kun sai ensiksi hieman tottua :)

   Poista
 7. Onkos toi sohvapöytä/arkku mistä? :-) on tosi kivan näkönen!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!