7. marraskuuta 2012

Talvivaatteita

Lumen tulon kunniaksi (etupihalla sataa lunta, takapihalla ei...outoa) tässä tulee katsastus poikien talvivaatteisiin. Joelin haalarin hain vasta eilen postista, ja kaulahuivi valmistui tänään aamulla. Itselleni pitäisi vielä hommata oman huippulämpimän punaisen Didriksons-takkini kaveriksi kunnon talvikengät ja ulkohousut, sellaiset mulla ehkä jopa on jossakin kaapin perällä.

Joelin talvivaatteet


Haalari - Didriksons
Pipo - H&M
Hanskat - Polarn o. Pyret
Kaulahuivi - itse kudottu
Kuomat - kirpputorilta

Alexin talvivaatteet

Fleecehaalari - Fixoni
Tumput - Äitiyspakkaus
Vaihtoehto 1.:
pipo - H&M
muumihuivi - minun vanha
Vaihtoehto 2.:
pipo- H&M
keltainen huivi - minun vanha

Alex liikkuu ulkona suurimmaksi osaksi vaunuissa makuupussin sisällä, joten en nähnyt tarpeellisena ostaa hänelle mitään huippuhienoa tuhannen euron merkkihaalaria. Kylmimpinä ilmoina Alex pukeutuu Äitiyspakkauksen haalariin, niitäkin meillä on kolme: tutulta saatu (2009), Joelin vanha (2010) ja Alexin oma (2011). Eiköhän me noilla pärjätä.

14 kommenttia:

 1. Meillä kans Nuorempi kulkee polarnin wf haalarilla, makuupussin ja vuoratun kantokopan sisällä, tuplissa sitten vielä jalkapeite. Näillä keleillä tarjennu hyvin, väliin liiankin. Katsoo uudestaan tilannetta sitten kovemmilla pakkasilla. Omistamme myös muutaman äitiyspaketin haalarin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuskin tulee kylmä vaikka vaunuissa makaisikin koko ajan ulkoillessa. Meillä on myös ohuet villahaalarit alle, jos on oikein kylmä :)

   Poista
 2. Käyttääkö ne ollenkaan kypärämyssyjä tai kaulureita? Minusta lapselle paljon kätevämpiä kuin kaulaliinat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kypärämyssyt molemmille, enpäs tajunnut niitä laittaa tähän mukaan :) Joelilla armeijanvihreä ja Alexilla valkoinen. Kaulalinat on lähinnä vaan kivan näköisiä :)

   Poista
 3. Ihana toi Joelin haalari ! :)

  Edelliseen kommentoijaan viitaten. Meillä ainakin kypärämyssyt on tosi kätsyjä. Semmoset ohkaset, jotka menee pipojen alle. Kaulaliinat on kyl huippusöpöi lapsilla, ite en oikein tykkää käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Hintansa arvoinen :) Joo sellaiset ohuet meilläkin, pipojen alle :)

   Poista
 4. Tosi hieno toi Joelin haalari, kiva väri :) Mäkin olin vähän kaavaillut, että äitiyspakkauksen haalari käy meidän pojalle tämän talven. En minäkään näe syytä investoida vielä mihinkään kalliiseen haalariin kun vaunuissahan tuollainen pieni vielä istuu suurimmaksi osaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu se on kiva. Oli myös tummansininen jossa punaista, mutta tämä oli mielestäni kivempi :) Juuri samasta syystä en Alexillekaan haalaria osta :) Ei kukaan sitä sieltä makuupussin sisältä tai jalkapeitteen alta näe kuitenkaan :D

   Poista
 5. Meillä taas oli pakko ostaa toppapuku kolmekuiselle pojalle kun autolla niin paljon liikutaan (ja se ei tunnetusti sekunnissa talvella lämpiä ;)) käytettynä löytyikin edukkaasti ticketin puku jolla näin "siistillä" käytöllä vielä jälleenmyyntiarvoakin. Yksilöllistä tämäkin ja ihana tuo Joelin talvisetti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onhan se hyvä olla laadukas ja lämmin haalari :D Meillä onneksi on autoon lämmityspiuha, joka helpottaa :) Totta on että hyväkuntoisesta laatuhaalarista voi saadakin melko hyvän summan!

   Poista
 6. Aika monessa blogissa on pojilla vilahtanut tuo H&M:n mustaharmaa pipo, meiltäkin löytyy! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä etsin mustaa pipoa vaikka kuinka pitkään, mutta tämä oli ainoa minkä löysin. Paitsi yks ticketin pipo joka maksoi 30e. Joo mä huomasin Mikaelilla sen! :)

   Poista
 7. Oi että teillä on toi Didrikonsonin haalari! Meillä oli viime vuonna Didriksonsia ja vielä mahtuu nippanappa. Joulunjälkeis aleista ois tarkoitus uusi toppis ostaa, kenties samaa merkkiä. Ollaan oltu siihen todella tyytyväisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla että ootte ollu tyytyväisiä :) Meillä ei oo vielä kokemusta, kun säät ovat olleet melko lämpöisiä.

   Poista

Kiitos kommentista!