24. marraskuuta 2012

Meikitön

Kuten moni muukin, päätin ottaa haasteen vastaan, haasteen jonka heitti Tyyliä metsästämässä -blogin Veera. Minua on ennenkin nähty täällä blogin puolella meikittömänä, sillä meikitön olen ollutkin viimeiset vuodet. Taidan olla juuri sellainen äiti, joka unohtaa itsensä lasten myötä. Viime aikoina olen kuitenkin vihdoin alkanut panostamaan myös itseeni, ja nykyään meikkaan lähes aina jos olen lähdössä jonnekin, ja kiinnitän huomiota siihen, mitä puen päälleni. Tuntuu mukavalta, kun tietää että on panostanut itseensä enemmän kuin sotkuisen nutturan ja verkkareiden verran. Tässä siis kuva meikittömästä minusta. Ja tästä kuvasta tulikin mieleen, että voisinpa värjätä tuon juurikasvun pois. Se siitä luonnollisuudesta.


Sami lähti kavereiden kanssa jonnekin viettämään iltaa ja meillä kotona on leppoisat fiilikset. Joel on oppinut pukemaan talvisaappaat päälle, ja kulkeekin jatuvasti saappaat jalassa kotona. Tänään saapaspoika toi luettavaksi kirjan, jonka olemassaolosta mulla ei ollut hajuakaan. Siinä oli miettimistä, kun pojat lukivat kirjaa enkä itsekään tiennyt mitä eläimet joita Joel kyseli olivat. Mikä ihmeen muurahaiskäpy tai vyötiäinen? Tarviiko vuodenikäisen edes tietää tuollaisten eläimien olemassaolosta?


Nyt kipinkapin Joelin iltapuuroa keittämään, hyvää lauantai-iltaa teille kaikille!

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. se menis varmaan saappaat jalassa nukkumaankin jos saisi :D

   Poista
 2. Pääsetkö sä ikinä ulos? Tai viettämään muuten omaa aikaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsen minäkin, imetyksen takia en vain hirveästi lähde :)

   Poista
 3. Kuinka usein sami viettää kavereiden kanssa iltaa.eikö ole kamalaa kun sinut jätetään kotiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus usein ja joskus harvemmin :) kummankin pitää saada olla vapaalla, mutta mielelläni kyllä viettäisin Samin kanssa iltaa kuin kotona yksin lasten nukkuessa. Ja kun Sami on humalassa hän ei osaa käyttäytyä, joten se harmittaa.

   Poista
 4. Voih,se on ikävää jos ei osaa käyttäytyä humalassa :(
  Minusta mies voisi pysyä poissa koko sen ajan kun on humalassa ja jos ei vielä osaa käyttäytyä niin en päästäisi kotiin ollenkaan,tuleeko sitten kotiin riehumaan tai jotakin?
  Tsemppiä sinne :)
  Muistahan joskus ottaa myös omaa aikaa että jaksat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei hän onneksi kotona riehu.
   Saan myös omaa aikaa, ja kyllä se helpottaa jaksamista :)

   Poista
 5. Juinka vanha sinä olet ja kuinka vanha sami on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 21-vuotiaita ollaan molemmat, eli vuonna 91 syntyneitä :)

   Poista

Kiitos kommentista!