11. lokakuuta 2012

Muutoksia lastenhuoneessa

Olen jo hetken aikaa ollut kyllästynyt Joelin huoneeseen, ja halusin sinne uutta ilmettä. Samalla mietin tulevaisuutta, kun Alex muuttaa nukkumaan lastenhuoneeseen Joelin seuraksi. Mietin, miten saisi järkevimmin huoneeseen järjestettyä kaksi sänkyä, työpöydän, ison hyllyn ja kaikki lelut. Hylly ei sopinut sinne eikä tänne, ilman että se näytti tyhmältä, joten päädyttiin ratkaisuun hävittää se kokonaan. Ostettiin sen tilalle tällainen "massatuote" Ikean Expedit -hyllykkö, jota näkee tätä nykyä jokapaikassa. Poikittaissuunnassa hylly sopii täydellisesti huoneeseen, ilman että se peittää liikaa seinää.
Ovelta katsottuna
Ikkunalta päin
Pinnasängyn suunnasta
Suunnitelmissa on siirtää Alex lastenhuoneeseen nukkumaan kunhan yöt ovat kokonaisia. Pinnasänky mahtuu juuri sopivasti tuohon nurkkaan jossa nyt säilytetään lelulaatikoita. Tällä hetkellä nurkka näyttää vähän tyhmältä, kun se on niin tyhjä, mutta se saa luvan kelvata toistaiseksi.
Mitäs pidätte muutoksesta?

17 kommenttia:

 1. On kiva muutos! :) Meiän pojan huoneessa (tänään itseasiassa tein postauksen siitä) on myös tuo "massatuote" ;) Olen pitänyt sitä tosi kätevänä! Nyt näin ekaa kertaa siinä tuollaisia laatikoita ja ovia! Kiva noinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Massatuote tosiaan :D mutta ehkä se juuri sen takia on niin suosittu, koska on niin kätevä :)

   Poista
 2. Näyttää paljon tilavammalta tuo huone :)
  Meillä myös makkarissa tuo hyllykkö :D
  Sinne saa sopivasti mahtumaan kaikenlaista, joten on varmaan kätevä
  lastenhuoneessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Joo on se ihan jäkevä, kun sinne mahtuukin niin paljon tavaraa :D

   Poista
 3. http://www.facebook.com/profile.php?id=100004163293825

  Käyppä kattomassa. Joku sielä näyttelee sunki kuvaa omanaan, samoin kuin monen muunkin bloggarin

  VastaaPoista
 4. Käykääs mammat tarkistamassa tämä https://www.facebook.com/profile.php?id=100004163293825 . sieltä löytyi ainakin 2 eri babya, jotka tunnista eri bloggaajamammojen lapsiksi, ja toinen niistä löytyki muistaakseni tästä blogista.

  ai, joku jo kerkes :D no juuh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Hyvä että tämä linkki leviää blogeissa, niin saa asianosaiset ilmiannettua omat kuvansa.

   Poista
 5. sielä näyttäis sunkin kuva olevan :(

  VastaaPoista
 6. Mä otin riskin ja siirsin Petran nukkumaan Leevin kanssa samaan huoneeseen, vaikka molemmat heräilivät vielä öisin. Nyt ei heräile öisin enää kumpikaan! Kannattaa kokeillta, jos ei toimi voi aina siirtää takasin edelliseen järjestykseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että se teillä paransi unia! :) Me ei ainakaan vielä siirretä Alexia, koska en jaksa juosta huoneesta toiseen yöllä kun Alex syö, mutta kunhan yösyötöt loppuu niin Alex muuttaa Joelin kanssa lastenhuoneeseen nukkumaan. :D

   Poista
 7. Hei, facebookissa semmoinen henkilö kuin Karoliina Väärälä on kopioinut muiden kuvia omikseen, sieltä löytyy sinun ja monen muun bloggaajan kuvia.

  https://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100004163293825

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän, kiitos ilmoituksesta. Toivottavasti tuo poistaa profiilinsa äkkiä, niin moni on jo ilmiantanut sen. :(

   Poista
 8. miksi teillä on tietokone lasten huoneessa..onkohan se oikea paikka ?
  tiedän että useilla ei ole tilaa esim mutta kannattaa harkita kannettavan ostamista :)
  laitatteko tuon tietsikan muualle sitten kun alex muuttaa huoneeseen?
  mekin siirryttiin siihen ja ei tarvi pöytiä sun muuta ja nettailla voi vaikka sohvalla illalla! kätsyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietokone on lastenhuoneessa vain siksi, ettei se mahdu muualle. Meillä on sekä kannettava että pöytäkone, ja illalla Joelin mentyä nukkumaan on käytössä läppäri jos haluaa olla koneella. Tietokone pysyy edelleen lastenhuoneessa, kunnes muutetaan suurempaan asuntoon, sillä tosiaan muualla ei ole sille tilaa. :) Onneksi huone on niin tilava että sinne mahtuu sekä Joelin ja Alexin sängyt että työpöytä.

   Poista
  2. Hahhah ei vitsit mikä kommentti :D Voi jos mullakin olis varaa noin vain ostaa läppäreitä sen takia ettei jollekkin anolle sovi että tietokone on lastenhuoneessa :D Tai hei, miks en ostaisi heti vaikka kartanoa!

   Poista

Kiitos kommentista!