27. lokakuuta 2012

Miniloma osa 2. ja soseita

Perjantaina lähdettiin aamupäivällä HopLop:iin. Joelilla oli tosi hauskaa kun pääsi leikkimään, kiipeilemään ja laskemaan liukumäkeä. Aika vähän tuolla on tekemistä noin pienelle, mutta hyvin Joel viihtyi silti. Pallomeri oli ihan huippu hauska! Alex nukkui suurimman osan ajasta, ja kitisi loppuajan. Alex on kyllä kunnon kotihiiri, heti jos ollaan jossakin muualla niin kitisee lähes koko ajan. Se on melko rasittavaa, mutta asialle tuskin voi tehdä mitään.
Pallomeri paras paikka!
Liukumäessä Lindan kanssa ja yksin
Haukkaa palloa!
HopLop reissun jälkeen käytiin siskoni luona syömässä, jonka jälkeen lähdettiin kotia kohti. Pojat nukkuivat taas lähes koko matkan. Kotona Sami oli meitä odottamassa ja ilta meni rauhallisissa merkeissä.
Tässä vielä lyhyt video meidän aamuisesta leikistä Alexin kanssa.


Tänään kokeiltiin antaa Alexille vähän sosetta. Alexilla tulee huomenna 4 kuukautta täyteen, joten soseiden maistelu alkaa olla ajankohtaista, mutta meillä ei ole mitään kiirettä sen suhteen. Aloitussoseeksi valittiin peruna-kukkakaali ja puolitoista teelusikallista näytti pojalle maistuvan. En tiedä aletaanko tästä eteenpäin antamaan soseita säännöllisesti, vai odotellaanko vielä. Ensi viikolla on neuvola, ja sieltä varmaan saadaan neuvoja asian suhteen.
Mmm...hyvää!
Kädet maistuvat kuitenkin paremmalta
Muistakaa esittää kysymyksiä edelliseen postaukseen, löydätte sinne myös klikkaamalla kuvaa sivupalkissa. Hyvää viikonlopun jatkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Voi teitä! Ihana Alex, mulla on aina ihan samanlainen ilme kun joku tekee tolla hököttimellä noin :D paitsi ei ehkä yhtä söpö...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah :D Joo noi ilmeet oli ihan huippu suloisia! :)

      Poista

Kiitos kommentista!