6. lokakuuta 2012

Ei tarpeeksi syksyistä

Kun ikkunastamme katsoo ulos, näyttävät puut kauniin punaisilta, keltaisilta ja oransseilta. Sateisilla päivillä harmittelen saamattomuuttani, sillä meillä ei vieläkään ole hankittuna tuplavaunuihin sadesuojaa. Viime päivinä on satanut aivan liian usein ja me ollaan ulkoiltu aivan liian vähän. Ei olla päästy ihailemaan kaunista ruskaa, joten uhmattiin muutama päivä sitten tummia pilviä ja lähdettiin kävelylle. Huolestutti, että ruska menee ohi enkä ehdi sitä ikuistaa muistikorttini syövereihin.
Pojat valmiina lähtöön
Otoksia matkan varrelta
En liten ensam svamp
Lähdettiin kävelemään tuttua reittiä rantaraittia pitkin, poikettiin hetkeksi läheiseen puistoon ja syötiin rattaissa välipalaa. Jatkettiin matkaa ja kierrettiin sataman kautta takaisin rantaraitille. Alex nukkui tyytyväisenä koko matkan lämpöisessä kantokassissa. Syksy oli yllättävän varhaisessa vaiheessa, eivätkä kauniit ruskakuvat täyttäneetkään kamerani muistikorttia, muutamia otoksia lukuun ottamatta. Pikkuhiljaa Joelia rupesi kyllästyttämään, ja kädet kylmenemään (minä idiootti unohdin Joelin lapaset kotiin) joten suunnattiin kotia kohti epäilyttävästi tummenevien pilvien alta.
Ensin liukumäkeen, sitten banskua nassuun
Alex muru nukkui tyytyväisenä koko matkan
Ihanan punaiset ruusunmarjat
Huomenna aamusta on luvassa ensimmäinen sisarusuinti, ja sitten suuntaan pikavauhtia Valtterin kirpparille. Varattiin siskoni kanssa pöytä lauantaille, sillä meillä oli vauvauinti aina sunnuntaisin. Kävikin huono tuuri ja sunnuntai-uinti vaihtui lauantain sisarusryhmään, eka kerta tietenkin juuri huomenna. Onneksi siskolleni sopi lähteä aamusta myymään minunkin puolesta, ja mä tulen sitten perässä kunhan kerkeän. Jos kiinnostaa käydä katsomassa, löydätte minut (tai siskoni) pöydästä numero 745. Nyt kipin kapin nukkumaan, kellohan on jo miljoona!

9 kommenttia:

 1. Meillä on samat vaunut, niihin meillä on emman sadesuoja.
  Hakusessa ois kirkas, tiedä mahtaako olla saatavilla noihin.
  Me ei olla kanssa liikuttu pahemmin sadekelillä ulkona ja nuo tuplat ei ole vielä sellasta vesisadetta kohdannu että ois sadesuojaa vielä tarvinnut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä nyt saada aikaiseksi lähteä ostamaan, niin voi sitten sadekeleilläkin ulkoilla, jos tekee mieli. :)

   Poista
 2. Hej! Kuvasi kahdesta puusta valloitti minut aivan täysin! Upea! Olen ottanut samantapaisen kuvan ja olen yrittänyt löytää sille kaveria, jotta voisin ripustaa sen seinälle. Mietin nyt jos olisi mitenkään mahdollista saada sinulta tuo kuva...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mulla on noita pari kappaletta, laita mulle sähköpostia osoitteeseen jnijussila@hotmail.com, niin voin lähettää kuvat sinulle :)

   Poista
  2. Hienoa, että mun kuva pääsee jopa jonkun kodin seinälle! :D

   Poista
 3. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=121983991283710&set=a.107710456044397.16861.100004163293825&type=3&theater

  Sun kuva?

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!