29. syyskuuta 2012

Kuulumisia

Eilen lähdettiin viemään poikia mummille yökylään, tarkoituksena viettää Samin kanssa aikaa kahdestaan. Suunnitelmat muuttuivat ja piti nähdä kavereita, lähteä baariin tai jotain vastaavaa. Pahkailin ja mietin pitkään ja hartaasti, ja lopulta päätin, etten halua jättää Alexia puoleksi vuorokaudeksi pullolle. Viime aikoina herra on harrastanut  rintaraivareita, enkä olisi kestänyt sitä syyllisyyden tunnetta jos imetys olisi loppunut tämän illan takia. Joten tultiin Samin ja Alexin kanssa kotiin, ja Joel jäi mummille.

Kotiin tullessamme päätettiin että tv ja koneet menee kiinni koko illaksi. Tehtiin tortilloja ja syötiin kynttilänvalossa, pelailtiin korttia ja löhöiltiin. Oli rentouttavaa ja mukavaa, vaikka Alex olikin melko kiukkunen. Ajantajukin oli ihan hukassa, koska olohuoneen kellosta on patterit loppu.

Kiukkukalle
Tortilloja
Kynttilänvalossa
rakkaus
Tänään aamulla nukuttiin pitkään, heräiltiin rauhassa ja lähdettiin hakemaan Joelia mummin luota, jonka jälkeen pyörähdettiin ostoksilla. Mukaan lähti Samille takki, vyö ja t-paita, mulle kahdet farkut ja yksi paita. Lisäksi kotiutui eyeliner, puuteri ja shampoota, kasvokuorinta-ainetta, limua ja vaippoja.
Farkut (ja kesällä ostettu paita) - Cubus
Farkut ja paita - H&M
Sami lähti kavereiden kanssa viihteelle, ja minä jäin kotiin poikien kanssa. Elätin toivoa että saisin viettää illan rauhallisissa merkeissä poikien nukkuessa, mutta Alex päätti toisin ja kiukuttelee minkä kerkeää. Nyt se vihdoin nukahti!! (EDIT: ei sittenkään, se valvoi 00:45 asti) Huomenna on viimeinen vauvauinti Joelin kanssa, ensi viikolla aloitetaan molempien poikien kanssa sisarusuinnissa.(EDIT: ei mennäkkään uintiin, koska Joelilla on ihan hirveä vaippaihottuma)

10 kommenttia:

 1. Näytät ihan Laura Birniltä ilman meikkiä.

  VastaaPoista
 2. Olettepas suloinen pari miehesi kanssa!

  Mimmonen tuo sisarusuinti on? Pitääkö siellä olla molemmat vanhemmat paikalla vai miten se toimii?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Sisarusuinnin ja vauvauinnin ero on se, että siellä saa olla toinenkin lapsi. Molemmat vanhemmat on mukana, ihan niin kuin vauvauinnissakin.

   Poista
 3. Tupakoitko Alexin raskauden aikana tai tupakoitko vielä nyt kun imetät? Jos et, niin aiotko aloittaa uudelleen? En siis mitenkään tuomitse, olen vaan utelias :D. Kun muistaakseni jossain sanoit että olet herkkä riippuvuuksille, joten jos et tupakoinut niin miten ihmeessä pystyit lopettamaan? Itse en tupakoi, mutta muita riippuvuksia esim. kahviin löytyy kyllä ja jos joskus kahvin juonti pitäis lopettaa niin en vaan pystyis kestämään kahvin tuoksua jos joku jois lähellä ja sortuisin heti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tupakoin, mutta vähensin reilusti. Yritin ja yritän polttaa mahdollisimman vähän. En ole ylpeä siitä, ja hävetti niin paljon, että en koskaan polttanut ihmisten ilmoilla. Tunsin itseni epäonnistuneeksi koska raskaus on maailman paras syy lopettaa tupakointi, enkä silti onnistunut kokonaan lopettamaan. :/ Entistä vaikeampaa se oli koska Sami tupakoi, joten altistuin koko ajan sille hajulle ja savulle yms. Kyllä olen herkkä riippuvuuksille, ja mulla on todella huono itsekuri joten niilläkin on voinut olla asiaa miksi se lopettaminen oli niin vaikeaa.

   Se, mikä mua harmittaa, on että neuvolassa ns "annettiin lupa" polttaa, ja ne sanoivat aina että parempi polttaa muutama kuin stressata kovasti siitä lopettamisesta. Mielestäni olisin ansainnut hirveät saarnat jotta kynnys sortumaan tupakkaan olisi korkeampi. Ja mielestäni on väärin että neuvolan työntekijät ovat niin anteeksiantavia tupakan suhteen, raskauden aikaisesta tupakoinnista saattaa kuitenkin koitua sikiölle paljon haittaa.

   Poista
  2. Måst bara säga att ganska jäkla bra svar! Plop plop vuxen poäng :D

   Poista
 4. Musta teit oikein että pidit poitsun kotosalla :)
  Ei noin pienen tarvitse vielä olla yöhoidossa,meilläkin nuorimmainen nyt yli vuoden ja vasta suunniteltiin että jospa se uskaltaisi antaa yöhoitoon,monet varmasti ottaisivat mutta kun en vaan raaski antaa,kuitenkin kasvavat niin nopeasti isoiksi,pienen vauvan paikka on kotona :)

  Vaikka ihanaa se omakin aika on,itse otan omaa aikaa ja mies hoitaa lapsia kotona.esim: käyn kampaajalla,ostoksilla yms,näen ystäviä kahvin merkeissä :)

  ja onhan tuo ihanaa olla kotona miehen kanssa vaikka lapsukaiset ovat kotosalla,kaikkea hyvää teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä Alex myöhemminkin ehtii yökyläillä :) Ja parasta oli se, ettei mun tarvinnut potea syyllisyyttä ja sitä kautta pilata koko iltaa jos jonnekin olisin lähtenyt.

   Omaa aikaa kyllä otan, ja hyvä on se, että Alex syö niin sännöllisesti että tiedän aina paljonko aikaa mulla on tulla takaisin kotiin :D

   Niin on, kiitoksia :) Samoin teille! :)

   Poista

Kiitos kommentista!