3. syyskuuta 2012

Kaikki palat pelissä?

Joel tykkää palapeleistä. Ja niistä paloista. Meillä on kaksi eläin-aiheista palapeliä jotka ovat useasti käytössä. Jos ei palapelejä tehdä tai tyhjennetä, paloja viskellään ympäriinsä, kerätään purkkeihin tai kuljetetaan ympäri taaperokärryssä.


Joel on harjoitellut palapelien tekoa jo monta kuukautta, ja tajuaa pääpiirteisesti mitä pitäisi tehdä. Palat menevät väärille paikoille tai väärin päin oikeille paikoille. Joskus Joel onnistuu jopa laittamaan palan paikalleen. Hauskinta on kuitenkin tyhjentää palapeli joko kaatamalla palat päälleen tai heittelemällä niitä mahdollisimman pitkälle.

Tänään tehtiin hieman erilaista palapeliä. Joel halusi ilahduttaa pikkuveljeään iloisilla pienillä eläinpalasilla, joten hän kantoi kaikki palaset Alexin syliin. Onhan se pikkuveljellä mukavaa nukkua kaikki maatilan asukkaat sylissään.

12 kommenttia:

 1. Munkin lemppareita on aina ollut palapelit! Pitää tulla joku päivä pelailemaan Joelin kanssa :)

  VastaaPoista
 2. ihana postaus ! :) sai hymyn huulille enne nukkumaan menoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit ja sait piristyksen iltaan :)

   Poista
 3. Sulle on haaste mun blogissa : )

  VastaaPoista
 4. Miten ihmeessä tiellä pysyy nuo palat tallessa? :D meilläkin on noita samoja palapelejä, mutta yli puolet nistä paloista on kadonnu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostakin ne aina löytyy :D Yhdestä palapelistä ankka-pala oli kadoksissa varmaan kolme kuukautta, ja sitten se jostain tuli esiin :)

   Poista
 5. löysin tän blogin eilen ja lueskelin aika paljo näitä sun postauksia. ihanat pojat sulla! niin sulosia :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!