8. syyskuuta 2012

Blogiäidit ruokkii -haaste

Mm haastoi minutkin mukaan SPR:n Blogiäidit ruokkii -haasteeseen. SPR kerää varoja katastrofirahastoa varten ja tavoitteena on saada kasaan 500€. Tavoite on jo saavutettu, mutta mitä enemmän lahjoituksia, sen parempi! Pienikin lahjoitettu summa auttaa. Yleensä olen huono tekemään näitä blogeissa kiertäviä haasteita, mutta hyvän asian puolesta olen mukana. Haastan mukaan seuraavat blogit:
Punaisen ristin perinteinen Operaatio Nälkäpäivä järjestetään jälleen 13.-15.9.2012. Nälkäpäivä on SPR:n suurin vuosittainen keräys, jonka avulla kerätään varoja Punaisen ristin katastrofirahastoon. Varoilla autetaan sekä Suomessa että ulkomailla niitä, joilla on suurin hätä. Varoista vähintään 85 % käytetään suoraan avustuskohteen hyväksi. Lisää voit lukea Nälkäpäivän verkkosivuilta.

Sinut on haastettu mukaan kantamaan kortesi kekoon! Auttaminen on mahdollista ilman, että sinun tarvitsee edes nostaa takapuoltasi tietokonetuolilta.

Voit osallistua Blogiäidit ruokkii -haasteeseen sinulle sopivalla tavalla. Osallistuminen on luonnollisesti vapaaehtoista.

1. Lahjoita
Tee omavalintainen lahjoituksesi Blogiäidit ruokkii -keräyslippaaseen tästä linkistä: http://www.lahjoituslipas.fi/nalkapaiva/blogiaiditruokkii/lahjoita. Virtuaalinen keräyslipas on SPR:n palvelu, jonka kautta lahjoitukset menevät turvallisesti suoraan SPR:n tilille. Tavoitteenamme on kerätä yhteensä 500€ lahjoitus Nälkäpäiväkeräykseen.

2. Haasta
Kerro Blogiäidit ruokkii -haasteesta blogissasi ja haasta mukaan 3-5 äitibloggaajaa. Linkitä haasteeseen nämä ohjeet ja www-osoite virtuaalisen keräyslippaan sivuille. Jos blogillasi on Facebook-sivut, voit kertoa haasteesta myös siellä.

Blogiäidit ruokkii -keräyksen takaa löytyy kaksi äitibloggaria, Kepulaisen äiti Äidinmaitoa-blogista ja Suski Piiri pieni pyörii -blogista. Heiltä saat tarvittaessa lisätietoa keräyksestä. Blogeissa raportoidaan myös keräyksen etenemisestä.

4 kommenttia:

 1. Sul on tosi kiva blogi ja aloin nytte about puolen vuoden seuraamisen jälkee lukijaks :)

  Postausehotuksena ois kiva saada kuvia joelista ja alexista sillei et kuvat ois molemmista samoihi aikoihi, ku tääl on kommenteissa paljo et pojat on samannäkösii nii ois kiva saada iha kuvallinen "todiste" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, kiva kun tykkäät! :)

   Juu tuota postausta olen suunnitellutkin, mutta se on jäänyt unholaan. Täytyypä muistaa tehdä se, kiitos vaan ehdotuksesta! :)

   Poista
 2. ootko siis valmistunu jo lukiosta? jos et, niin millon on kirjotukset? jäin miettii ku edelliseen postaukseen kirjoitit, että menet kaverisi ylioppilasjuhliin..tähän aikaa vuodesta :D?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen käynyt IB-lukion, ja IB:llä saa valkolakin vasta elokuun lopussa, siksi ylioppilasjuhlat tähän aikaan vuodesta! :D Itse olen sen verran saamaton, että vieläkään en ole valmistunut ylioppilaaksi. Ekan kerran kirjoitin toukokuussa 2011, jolloin Joel oli vasta syntynyt enkä saanut opiskeltua tarpeeksi. Läpäisin silloin kolme ainetta. Tänä keväänä kirjoitin kolme jäljelläolevaa ainetta, mutta Joelin kanssa ja viimeisilläni raskaana arki oli sen verran aikaavievää, etten taaskaan saanut kunnolla luettua, ja vielä jäi biologia läpäisemättä. Toivon mukaan valmistun lopullisesti ylioppilaaksi joulukuussa :)

   Poista

Kiitos kommentista!