14. elokuuta 2012

Joelin toilailuja

Joel on aina ollut touhukas ja energinen lapsi, joka ei hetkeäkään malta olla paikallaan. Joel keksii mitä ihmeellisimpiä jekkuja, ja niistä olen aina yrittänyt saada kuvia. Aina ei ehdi, joskus on kamera hukassa, tai kuvista tulee huonoja. Osa Joelin tempuista on niin vaarallisen näköisiä, että silloin poika pelastetaan mieluummin tapaturmilta, kun alkaa etsimään kameraa saadakseen kuvia. Pojan touhuja on kuitenkin todella hauska seurata vierestä, intoa ja mielikuvitusta leikkeihin riittää! Tässä muutamia otoksia, jatkossa näitä tullaan varmasti näkemään lisää!

Kun Alex köllii, Joelinkin pitää saada kölliä.
Mamman kenkä sopii myös omaan jalkaan
Alexin turvakaukalo on oiva lepopaikka
Vesimeloni toimii myös tuolina

7 kommenttia:

 1. Hehheh, se on just niin mun kummipoika kuin voi vaan olla!<3 ISO POIKA JO!

  VastaaPoista
 2. En muista ootko kirjoittanut täällä, mutta miten Joel on sopeutunut Alexiin? :) Meillä on kans touhukas poika(puol vuotta Joelia vanhempi) ja nyt toinen tulossa, niin kauhulla mietin että Adam varmaan hyppii vauvan päälle eikä osaa varoa yhtään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alussa oli kyllä varomista, varsinkin taaperokärryjen kanssa! Ja sen, ettei Joel heitä vauvan päälle mitään leluja tai muita esineitä. Nyt Joel osaa jo olla varovasti Alexin lähellä, silittää ja taputtaa Alexia sitterissä, yrittää laittaa tuttia suuhun ja pussailee. Toistaiseksi Joel ei oo näyttänyt mitään mustasukkaisuuden oireita, mikä on ihan hyvä!!

   Tietty jos Adam on jo yli 2 vuotias kun vauva syntyy, niin hän ymmärtää ehkä enemmän ja osaa sen takia olla varovammin, mutta saattaa sen takia myös olla mustasukkaisempi. Tsemppiä! Voittehan te vaikka yrittää totutella Adamia jonkun vauva-nuken avulla :D

   Poista
  2. Ja lisään vielä, etten kyllä uskalla Alexia lattialla pitää ellen istu koko ajan vieressä. :)

   Poista
 3. Hei mulla oli tollanen samanlainen peitto pienenä mut vaaleansinisenä!! :D IHANA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva ;) toi on myös mun vanha, tai en muista onko se alun perin isosiskoni :D

   Poista

Kiitos kommentista!