6. elokuuta 2012

Heinolassa jyrää!

Lähdettiin eilen pikavisiitille Heinolaan katsastamassa Jukka Poikaa, tuota meidän perheen suosikkia. Automatkat sujuivat hyvin kumpaankin suuntaan, puolitoista tuntia on kuitenkin melko lyhyt matka. Kierrettiin ensiksi torilla, mutta haettiin lopulta ruokakaupasta evästä ja suunnattiin rantaan päin.
Kaikki kaverit autossa
Heinolan venerannassa
Tapahtuma ei mikään järin suuri ollut, mutta lavan edessä oli kyllä tungosta. Mielestäni lava oli hassusti sijoitettu, sillä ellei päässyt suoraan lavan eteen, oli näkyvyys melko heikkoa joka suunnasta.
Jukka Poika pimeässä
Tuplarattaista huolimatta päästiin hyvälle paikalle fiilistelemään, ja nähtiinkin jotakin. Joel hytkyi, tanssi ja taputti iloisesti pääosin sylissä, vauva taas nukkui vaunuissa rauhallisesti tietämättömänä maailman menoista.
Iskä ja Joel fiilistelee
Vauva tyyttis
Keikan aikana huomasin hauskan tapahtuman, ja sain sen ikuistettua kuvaankin. Joku poika hiipi tuntemattoman tytön taakse leikkimään tytön hupparissa olevan Paul Frank -apinan kanssa. 
Silmät, korvat, nenä ja suu!

10 kommenttia:

 1. Voi kun nuo teidän pojat on niin suloisia <3 ja sain kyllä hyvät naurut tuosta paul frank-huppari jutusta! :D itse oon kans nähny samankaltasia tapahtumia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli kyllä huvittavan näköistä :D pojat kiittää <3

   Poista
 2. your family is really adorable :)

  VastaaPoista
 3. heeei mä asun heinolassa ja olin kans jyräässä! ei hitto en nähny teitä :(

  VastaaPoista
 4. kiva että tykkäätte käydä tuollaissa paikoissa ja pienten lapsien kanssa.
  itse en jaksaisi ainakaan lähteä mihinkään jos ei olisi pakko ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen aina tykännyt käydä lasten kanssa, vaikka onhan se melko vaivalloista joskus :D ja joskus on taas sellaisia kausia ettei jaksa millään poistua kotoa ellei ole pakko!

   Poista
 5. Hei, en haluaisi arvostella, mutta kai tiedät että kaukalo on asennettu autoon väärin. Kantokahva pitäisi olla yläasennossa ajon aikana, sillä se on osa sivuttaistörmäyssuojaa kolarin sattuessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, tuota en ole tiennytkään! Kiva kun kerroit :) Yleensä meillä kyllä onkin kahva pystyasennossa..

   Poista

Kiitos kommentista!