29. elokuuta 2012

Alex 2 kuukautta

Eilen Alex täytti 2 kuukautta. Alex on melko rauhallinen vauva, mutta välillä riittää myös kiukkuamisen aihetta, varsinkin kun pierettää. Alex tykkää olla pystyasennossa ja vatsallaan, eikä viihdy selällään. Alex tykkää katsoa valoja, ja seuraa lelua katseella päätä kääntämällä. Alex hymyilee ja päästelee pieniä ääniä. Alex kääntyy vatsalta selälleen, ei viihdy autossa eikä vaunuissa. Vaunuilla kulkiessa täytyy pysähdellä melkein metrin välein laittamaan tuttia takaisin suuhun.

Velmuhymy
Paras kaveri Bogi-hirvi
Selkeätä päivärytmiä Alexilla ei vielä ole, päivisin nukkuu pääosin aamupäiväpainoitteisesti, unien pituus vaihtelee 10 minuutin ja 4 tunnin väliltä. Illalla Alex on yleensä hereillä ja valppaana, tutkien mitä ympärillä tapahtuu. Silloin onkin mukavaa keskittyä pelkästään Alexiin kun Joel on nukkumassa. Alex alkaa yöunille 22-24 välillä ja nukkuu joko aamuyhdeksään asti tai herää kuuden aikoihin syömään ja jatkaa sitten uniaan.

Lähdössä kääntymään
Iloinen poika
Alex painaa 2 kuukauden iässä 5535g ja on 55cm pitkä. Edelleen on muutamia 50 kokoisia vaatteita käytössä, enimmäkseen käytetään 56 kokoisia vaatteita. Muutamia 62 kokoisia bodyja on myös käytössä. Neuvolakorttiin kirjoitettiin näin: "Kasvaa hienosti rintamaidolla. Päivisin nukkuu pieniä unia, öisin jopa heräämättä. Päätä kannattaa käsistä kohottaessa hyvin. Jäntevä poika. Hieman hormoninäppyä ja karstaa."


Haluutko turpaan?!

9 kommenttia:

 1. ihana pieni pallero <3 ja nukkuu kyllä jo tosi hyvin! :) meillä Dani 6 ja puol kuukautta herää EDELLEEN sen 3-5 kertaa yössä.. hyh >:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin on<3 no, jokainen on erilainen ja meillä on kyllä ollut tuuria kun molemmat lapset on niin hyviä nukkujia :) yhden tutun lapsi herää edelleen 2 tunnin välein, vaikka on 1v 2kk ikäinen! :/ tsemppejä yöherätyksiiN!

   Poista
  2. Täällä on neiti 5kk kohta ja herää 3 kertaa yössä :/ Eikä vielä edes käänny. On ne lapset niin erillaisia.

   Poista
 2. Mitä noin iso jo! Mä ajattelin, että Alexilla tulis vasta kuukausi. :) Aika rientää. :D
  Ihania kuvia. :)

  VastaaPoista
 3. Emil olis kyllä niin sopinu Alexille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niih.. :( harmi ettei Sami pitänyt Emil-nimestä, mutta onneksi Alex on mainio nimi! :)

   Poista
 4. Hellusia kuvia ja varsinki toi vimppa, ihan huippu! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!