22. elokuuta 2012

Aamu-ulkoilu

Tänään herättiin Joelin kanssa aikaisin, kun Sami ja Alex jatkoivat unia. Aamupalan jälkeen mentiin pihalle. Pilvinen sää ja aikainen aamu, ihanan hiljaista naapurustossa. Piha täyttyi juoksevista pikku askelista, kärryn kolinasta ja riemunkiljahduksista. Ei me pitkään ehditty olla, kun saatiin muutama vesitippa niskaan, ja viimeinen pisara oli huomata että naapurin kissa on taas päästetty ulos (taloyhtiön kielloista huolimatta) ja se on taas paskonut hiekkalaatikon täyteen. Ei muuta kuin äkkiä hiekkalaatikolta pois ja sisään käsipesulle. Onneksi huomasin kikkareet heti, ettei Joel päässyt tonkimaan niitä. Että voi pistää vihaksi tuollaiset välinpitämättömät naapurit. Asiasta on heillekin huomautettu monesti, kissoja ei saa päästää vapaaksi pihalle. Hän taas puolustelee asiaa "Mä oon niin boheemi, etten mä voi pitää mun kissoja suljettuna kotona" Muuttaisipa tuo juoppomiehensä kanssa muualle häiriköimään!

Hei, mun lahkeessa on Puuha-Pete!

15 kommenttia:

 1. Voi pylly mitä naapureita! Vie joku päivä teidän vaipparoskiksen sisältöä niiden ovelle haisemaan :DD

  Ihana Joel<3¨

  MIKS MÄ EN KOSKAAN NÄÄ EKALLA NOITA "VARMISTA ETTET OLE ROBOTTI" JUTTUJA?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä en tiiä, must tollaset o ärsyttäviä muutenki :D täytyy kattoo saisko asetuksista vaihdettua ne pois!

   Hahahah jooo täytyy käydä oven takana :P

   Poista
 2. Meijänkin entisen asunnon naapuri aina kusetti sen kissaa siinä meijän pihalla. Monta kertaa sillekin sanottiin siitä, mut ei lopettanut... -.-

  VastaaPoista
 3. Meillä on aina ollu kissoja kotona ku asuin ja äitillä on edelleen 4 kissaa ja ne kaikki on kyllä ollu aina olkokissoja. Mun mielestä kissojen taas kuuluu päästä liikkumaan ulkona vapaasti. Meillä oli kissa joka oli vaan sisällä ja se hyppi seinille, nyt ku se pääsee ulos vapaasti niin se on ihan eri kissa. :) Eikö teidän taloyhtiössä oo hiekkalaatikon päälle semmosta pressua joka laitetaan siihen kun kukaan ei leiki siellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo totta, että kissa varmaan itse viihtyy paremmin kun pääsee ulos, mutta jos taloyhtiön säännöt kieltävät, niin sille ei voi mitään. Me itse pidetään kissoja parvekkeella, ja siinä ympärillä on verkko ettei ne pääse karkaamaan. Pressu on ainakin ollut, mutta ne kissat kaivautuu sinne alle, joten tulos on sama. :/

   Poista
 4. Kissat pitää yhtälailla olla kytkettyinä kun koiratkin ulkona kulkiessa. On mielestäni todella vastuutonta pitää kissoja ulkona vapaana. Se kuitenkin katsotaan heitteillejätöksi... Että pistää vihaksi sellainen vastuuttomuus elävästä eläimestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Eri asia jossakin maalla tai omalla tontilla. Ja myös ärsyttää säännöistä piittaamattomuus.

   Poista
 5. Mä oon myös sitä mieltä, että on typerää päästää kissat vapaana ulos, mutta vaan sen takia koska niille voi sattua jotain... ja samanlailla mua voi ärsyttää jokapaikassa kiljuvat kakarat, ku sua kissanpaska hiekkalaatikossa. Ja kyllä. Olen lapseton.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissojen ulospäästäminen on vastuutonta, koska kissalle voi sattua jotakin. Väärin on mun mielestä myös olla piittaamatta taloyhtiön säännöistä, varsinkin kun asiasta on huomautettu useaan kertaan. Harmittaa että Joel viihtyy niin hyvin hiekkalaatikolla, mutta en häntä sinne viitsi viedä kissanpaskan keskelle leikkimään, koska vaikka kuinka seuraa vierestä niin yleensä sitä hiekkaa eksyy myös suuhun. Ja ne hiekkalaatikot on varta vasten tarkoitettu lapsien leikkipaikaksi, eikä kissojen huussiksi.

   Ja kiljuvat kakarat on kyllä munkin mielestä ärsyttäviä vaikka onkin omia lapsia :D

   Poista
  2. Mut toisaalta. Ku on päästäny kissan ulos vapaaks, ni sitä on varmaa tosi vaikee enää totuttaa sisäkissaks. Mut veis sit vaikka valjaissa ulos. Koska en usko, et siitäkää ois kiva astuu vaiks koiranpaskaan :D

   Poista
 6. Mä kun asuin porukoilla niin naapuri antoi aina kissansa kulkee vapaasti. Se aina paskoi porukoiden takapihalle, ja pari kertaa paneskeli jonkun kollin kanssa KAUAN tos meidän ikkunan alla :--)

  VastaaPoista
 7. Tosiaan en viittiny omassa blogissa vastata siihen sun kysymykseen, mutta ihan oikein olit ymmärtänyt, ei ole ulkopuolinen kyseessä. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!