5. heinäkuuta 2012

Viikko

Tänään vauva täyttää jo viikon! Sen kunniaksi leivoin suklaa-kookosmuffinseja ja käytiin neuvolassa. Vauvan paino on nyt 3180g, joten syntymäpaino on saavutettu ja vielä ylitettykin!
"Hieno pikkuveli! Onnittelut! Nyt jo yli syntymäpainon. Katselee. Hyvä väri"
Joel paijjaa vauvaa
Nami muffinseja
Illalla Sami lähti rannalle, Katja ja Emil tuli käymään sekä vanhempani tulivat kahville. Mentiin pihalle jotta Joel sai leikkiä hetken hiekkalaatikolla. Sami-iskä liittyi seuraan ja kaivoi pojan kuoppaan. Sitten tulikin jo nukkumaanmenoaika, joten vauhdilla Joel suihkun kautta maitopullon kera sänkyyn.

Joel yritti kaivautua ylös iskän upotettua hänet hiekkaan

Oma palautuminen on lähtenyt hyvin käyntiin. Mahassa on vielä paljon tekemistä jotta se palautuisi samaan mitä ennen raskautta, mutta tästä se lähtee. Raskauden aikana paino nousi noin 12kiloa, ja synnytyslaitokselle jäi 4 kiloa. Nyt viikkoa myöhemmin kiloja on jäljellä noin kuusi, eli puolet. Viime raskauden kilot lähtivät kolmessa viikossa, mutta tavoitteena on lähinnä että jälkitarkastukseen mennessä paino olisi takaisin lähtöluvussa. Tässä kuvaa mahasta tällä hetkellä.

Sivumaha

Etumaha
Kiinteytystä saisi toki tapahtua, mutta minä laiska tuskin jaksan tehdä kovin paljoa sen eteen, joten sitä tuskin tapahtuu. Onhan se paljon mukavampaa löhötä sohvalla ja syödä muffinseja kuin hikoilla lenkillä tai kuntosalilla!

23 kommenttia:

 1. ... missä sulla muka on kiinteytymistä? on niitä kuule lihavempiakin mammoja ku sinä.

  VastaaPoista
 2. Öööö..apua mikä maha, et todellakaan näytä siltä että olisit synnyttänyt koskaan (saati viikko sitten)!

  VastaaPoista
 3. No ei toi maha kyllä siltä näytä, että kahta lasta olisit siellä kantanut! :) Hyvin oot palautunu!

  VastaaPoista
 4. ei juku mikä kroppa vau muija!!! Mie haaveilen tommosesta etu/sivumahasta hurjan 30 kilon laihutuksen jälkeen :D mie oon kade siis niin kade :D

  VastaaPoista
 5. Oot oikeesti tosi hyvin palautunu vaikka synnytyksestä on vaan viikko aikaa!
  Millon ajattelitte tehä ensimmäisen vaunulenkin?(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Eiköhän me tässä pikkuhiljaa aleta ulkoilemaan enemmän, ja päästään koeajamaan tuplarattaatkin! :)

   Poista
 6. alla bilder me joel o nya bebin e så söta att ja dör!!!!! <3 :)

  VastaaPoista
 7. Tosiaankin oot palautunu hirmuhyvin! Mulla tuli raskauden aikana 20 kiloa, ja niistä 10 on vielä jäänyt junnaamaan... ja siis synnytin vuosi sitten :'D Oon kyl kade, ja oot hirmukaunis muutenkin!

  VastaaPoista
 8. Vautsi, itelläki synnytyksen jälkeen 5kg jäljellä ja pian 3kk synnytyksestä :D mietin tässä pitäiskö sitä alkaa jotenki tekemään näiden kilojen lähtemisen eteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kannata ottaa turhan suuria paineita jos olet laiska (kuten mä oon), mut jos on motivaatio kohdillaan niin anna mennä vaaan! :D

   Poista
 9. MITÄ :o ei uskois että viikko synnytyksestä ! just täydellinen masu ! :)

  VastaaPoista
 10. ei uskois että oot kaks lasta maailmaan tuonut TOLLA MAHALLA !!!!!!!!! looking goood : )! mutta aina se palautuminen niihin "Omiin mittoihin" on tietty hyvästä :) mut näytät nyt jo todella hyvältä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitoksia vaan :) Tätä juuri tarkoitin tässä, että en vertaile itseäni muuhun kuin omaan lähtötilanteeseeni. Kaikki ihmiset on erilaisia ja palautuu synnytyksestä eri tavalla :)

   Poista

Kiitos kommentista!