10. heinäkuuta 2012

Ristiäiskutsut

Askartelin vauvan ristiäisiä varten kutsut, jotka sain tänään postitettua. Ristiäisiä vietetään 12.8. ja silloin selviää pojan toistaiseksi salassa pysyvä nimi (yrittäkääpä arvata mikä nimeksi tulee!). Ristiäisiin kutsuttiin lähimmät sukulaiset eli meidän perheet, isovanhemmat, sedät, tädit, enot ja serkut, sekä Joelin kummit. Lopputuloksena oli noin 50 vierasta, vaikka pyrittiin pitämään tilaisuus mahdollisimman pienenä. Mutta minkäs teet kun on isot suvut ja eikä ketään halua jättää kutsumatta.

Kutsukortti
Kortin sisäpuoli

16 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen kortti!Haluan veikata nimeä,kun se on aina kivaa arvuutella :) Eli sanon Lucas ja kyseinen nimi tuli mieleen, kun ruotsinkielinen ja sopisin Joelin kanssa! Innolla odotan pojan nimeä :) T.Hannele

  VastaaPoista
 2. Mä veikkaan että pojan nimeks tulee Rasmus tai Valtteri. :)

  VastaaPoista
 3. veikkaan jonatan tai jonas :)

  VastaaPoista
 4. hmm, nää nimi jutut on tosi vaikeita... Lucas,Luca,Marcus, Jami,Jasu,joakim... öö :D mutta ihanat kutsut! en itse osaisi tehdä noin hienoja :-)

  VastaaPoista
 5. Musta tuntuu, että Joelin veikan nimeks tulee Emil tai Eemil..:)) kuulostaa samantyyliseltä kuin Joel, mutta ero on kuitenkin selvä..

  VastaaPoista
 6. Mä arvaan jotain sellasta nimee joka on sama ruotsiks ja suomeks mut ei J:llä alkava ettei pojille tuu samaa kirjainta. Ja ehkä joku aika lyhyt nimi, ei siis mikään Valdemar tai Alfred tai joku vielä piedmpi (ihan sairaan vaikee miettii jotai pitkii nimii yhtäkkii) :D:D

  VastaaPoista
 7. ihanat kutsut :) täytyy ehkä ottaa vähän mallia sit omiinkin kutsuihin vuoden alussa :)

  VastaaPoista
 8. tässä jotain ehdotuksia Markus, Leo, Nooa, VAltteri, Tuomas, Aksel, Aaron, Mikael, Otto, Aatu, Leevi, Noel to tossa jotain mitä tuli mieleen.

  VastaaPoista
 9. Ehdottaisin Emil nimeä varmaan itsekin mutta jätän välistä kun oman pojan nimi on Emil :) Haluan veikata jotain aivan muuta: Mikael, Lucas, Daniel..

  VastaaPoista
 10. Vähänkö oot nopeesti saanu kutsut valmiiksi :) Ihanat!

  VastaaPoista
 11. Tuskin tulee Emil kun ystäväpariskunnan miespuolisko on Emil

  VastaaPoista
 12. Pojasta tulee Mikael!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!