12. toukokuuta 2012

Uutta olohuoneeseen

Meillä on ollut olohuoneessa suuri sohvapöytä. Edellisessä asunnossamme se oli sopivan kokoinen, sillä olohuone oli paljon isompi kuin tässä asunnossa. Nyt päätettin hankkia pienempi ja käytännöllisempi sohvapöytä, joka toisi lisää tilaa olohuoneeseen. Samalla ostettiin uusi matto. Ikean 50 euron pöytä on ollut ihan hyvä tähän asti, mutta hylly pöydän alla on ollut ihan turha kun ei sinne ole voinut mitään laittaa, sillä Joel repisi sieltä kaikki tavarat alas. Tässä kuvaa olohuoneestamme ennen.
Vanha matto ja vanha pöytä
Matossa "muutamia" kissankarvoja
Ostettiin arkkupöytä hintaan 199 euroa. Se on kätevä, sillä tavaroita saa säilöttyä arkkuun sisään, eikä Joel pääse sotkemaan niitä. Mulla oli aikoinaan omassa asunnossani samanlainen arkku, mutta puolet pienempi, sohvapöytänä. Nykyään arkku on meillä eteisessä. Meidän vanha matto on ihan kiva, mutta olen pitkään halunnut uuden maton. Vanhaan mattoon tarttuu kaikki kissankarvat eikä ne irtoa imurilla eikä muullakaan keinolla.

Täydellinen matto löytyi alennuksesta hintaan 85 euroa, mutta kauppias ei suositelut sitä kissatalouteen. Löysin sitten toisen hienon ja sopivan maton, joka oli normaalihintaisena vain 75 euroa joten sellainen kotiutui meille. Pienemmän pöydän takia lattiapintaa tuli reilusti enemmän joten siihen mahtuu lapset paremmin leikkimään. Tässä kuvaa olohuoneestamme nyt.
Päivitetty olohuone
Arkku ja matto
Mitäs pidätte? Parempi vai huonompi?

17 kommenttia:

 1. tosi kiva toi arkku,mistä sen ostitte? :) mahtuuko sinne sisälle paljonkin tavaraa piiloon?

  VastaaPoista
 2. Sotkasta, kyllä se on melko tilava :)

  VastaaPoista
 3. Tuo arkku on kyllä kätevä ratkaisu, täytyy miettiä sellaisen hankkimista meillekkin kun lapsi syntyy.Meillä kun on nyt samanlainen pöytä olkkarissa, kuin teillä ennen.

  Mitä materiaali tuo uusi matto on? Meillä kun on myös "kivasti" koirankarvoja imevä tämä nykyinen olkkarin matto ja haluaisin ostaa uuden, joka olisi helpompi pitää puhtaana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sotkan sivuilla sanotaan vaan että se on polypropyleenia :D mutta siis se on tuollainen melko lyhytkarvainen. Meillä on makuuhuoneessa lähes samaa materiaalia oleva matto ja siihen ei kyllä kissankarvat ainakaan tartu kovin paljon :)

   Poista
 4. toi arkku on ihana! haluaisin meillekin jonkun vastaavan :)

  VastaaPoista
 5. Mieheni tokaisi tuosta sun ja samin mahakuvasta, että miten se on saanut miehensä suostumaan tuohon :D miehet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, Samilla meinasi kyllä vähän mennä hermot, kun otettiin sata eri kuvaa :D mun mielestä kun mikään ei kelvannut :P

   Poista
 6. Meillä on täsmälleen sama arkku, hyvä on juuri lapsiperheessä! Tosin Mikko sai sen auki jo 1v2kk iässä että sikäli ei auttanut, mutta on se hyvä säilytystila leluille kuitenkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, no luultavasti Joel oppii myös jossakin vaiheessa avaamaan arkun, mutta mä luulen että kansi on vielä liian painava :D Ja voihan siellä säilyttää jotakin mitä ei lapsi saa leviteltyä pitkin kämppää :)

   Poista
 7. Tosi hyvältä näyttää! Ei muuta kuin mustikkakiisseliä syömään tolle matolle, se on avot ;) Mekin käytiin vähän shoppailemassa, makkari on nyt ihan uudessa uskossa! Kivaa ostella uutta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kuules, kömpelö-Samin tuntien toi on mattopesulassa jo ens viikolla! :D Jeee täytyy tulla katsastaa joku päivä! :)

   Poista
 8. tosi kivat noi matto ja arkkupöytä ja toi sohvaki on niin nam<3 :)

  VastaaPoista
 9. I was going to buy the exact same table. Now I feel bad if I buy it! :D:D

  VastaaPoista
 10. Ihania noi taulut! Voisitko laittaa parempaa kuvaa tosta, missä ootte koko perhe? :) Niin ihana!

  VastaaPoista
 11. Sinulle on tunnustus Kadun aurinkoisella puolella! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!