23. toukokuuta 2012

Mahavertaus

Minulta pyydettiin vertauskuvia mahasta tässä raskaudessa ja viime raskaudessa, joten tässä tulee! Koska kummastakin raskauksista on rajallinen määrä mahakuvia, yritin sovittaa vertauskuvat mahdollisimman samoille viikoille.

Mun mielestä maha on kasvanut melko samanlailla, kuvien perusteella, mutta maha tuntuu nyt paljon pienemmältä kun mitä muistelen mahan tuntuneen Joelia odottaessa. Tiedä sitten miksi muut ovat sitä mieltä että on suurempi ja eri näköinen maha. Mitäs tuumitte?

11 kommenttia:

 1. Ohhoh, uskomattoman identtiset mahat kyllä kuvien perusteella! :)

  VastaaPoista
 2. olipa kiva huomata että olit tehny tän! näyttää kyllä tosi samanlaisilta, nykynen vaan vähän pienemmältä, eli eipä tosta paljoo voi päätellä kumpi siellä olis:P mutta tosi kauniin mallinen vauvamaha sulla on :)

  VastaaPoista
 3. Tasaselta näyttää kuvien perusteella, mutta oon silti sitä mieltä että nykyinen masu on hieman pienempi ja ehkä "sirompi" :)

  VastaaPoista
 4. On ne kyllä aika saman kokosia! Vaikka eikös ne sano että eka raskaus alkaa näkyä hitaammin ja toisessa raskaudessa masu tulee jo aikasemmin näkyviin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiiä tuosta, Joelin aikana rv 14 oli jo melkein saman kokoinen maha kun tuossa rv 19 kuvassa. Nyt taas rv 17 ei vielä näkynyt mitään, ja rv 19 maha kasvoi tuon kokoiseksi mitä kuvassa näkyy :)

   Poista
 5. Mulla tulee kauhea hinku saada vauvamasu takas, kun katon näitä kuvia!:D Ihana masu sulla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mulla taas se vaihe, että syntyispä jo :D

   Poista
 6. Mitä itse veikkaat, että tuleeko tyttö vai poika? :D onko ollut erilaisia raskauden oireita?

  VastaaPoista
 7. Erilaisia oireita on ollut paljon, ehkä siksi veikkaisin tyttöä, kun sanotaan että oireet on tytöstä ja pojasta eri.. Toisaalta veikkaan taas poikaa, koska suurin osa ovat veikanneet tyttöä :D eli en osaa sanoa :O

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!