10. toukokuuta 2012

Luonnon helmassa

Käytiin tänään iltakävelyllä, mutta eksyttiin hieman ja löydettiin itsemme keskellä suota. Tämä suo sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä kodistamme, ja sinne pääsee metsän läpi. Luulin että metsän kautta pääsisi suoraan läheiselle kävelytielle, mutta ei. Suuntavaisto taitaa olla jo kesälomalla.
Metsäpolulla
Suomaisemat
Nuukahtanut olo
Kesä tulee!
Joel alkoi lenkin lopussa olla melko levoton rattaissa, ja Sami keksi metkuja jotta Joel viihtyisi paremmin. Käytiin noin tunnin lenkillä, ja voin sanoa että otti mahaan vaikka kävelytahti oli erittäin hidas ja tyyli vaappuva. Loppuillan olenkin viettänyt sohvalla lepäillen rankan koitoksen jälkeen.
Kukkuu reikä!
Rattaissa väärinpäin saa uuden näkökulman maailmaan
Samilla on tänään synttärit, mutta ei sen kunniaksi tehty mitään erikoista. Samin työpäivän jälkeen käytiin ruokakaupassa ja sitten ulkoiltiin. Sami laittoi Joelin nukkumaan ja juo nyt limua tuossa vieressä ja kattoo lätkää.

6 kommenttia:

 1. hahah ihan paras toi kuva missä joel kurkkaa tuolta vaunujen " muovin" alta tai mikä ikinä onkaa" :DDD ja sami vaikuttaa mahtavalta isältä :) niinku säki tietty mahtavalta äidiltä ! oon niin onnellinen ku te saatte toisenkin lapsosen :::)

  VastaaPoista
 2. Niin, se on tuollainen kurkkausreikä :D en tiiä mikä sen tarkoitus oikeasti on... Kiitos olipa ihanasti sanottu :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! :) Minkä merkkiset nuo teidän rattaat on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ne on Emmaljunga City Crossit muistaakseni vuoden 2009 malliset.

   Poista
  2. Mitä ootte tykänny niistä? Ootteko käyttäny niitä myös vaunuina?

   Poista
  3. Hyvät on, helpot työntää ja renkaat kulkee joka säässä. Meillä oli erikseen vaunut kun Joel oli ihan pieni, mutta noita ollaan käytetty siitä kun Joel oli ehkä 4-5kk. Eli kelpaa ne vaunuinakin :) Makuupussissa kun pitää lapsen niin toimii hyvin talvellakin.

   Poista

Kiitos kommentista!