18. huhtikuuta 2012

Shoppailua

Joel sai jonkun verran rahaa synttärilahjaksi, jotta voisimme itse käydä pojalle ostoksilla. Eilen kierreltiin äitini kanssa Isossa Omenassa vaatekaupat läpi, ja tällaista tarttui mukaan:

H&M:stä housut kokoa 80 ja kaksi t-paitaa kokoa 86
KappAhlista kahdet sukat kokoa 19-22 ja paita kokoa 86
Lindexistä takki kokoa 80
Lisäksi mommo osti Joelille lahjaksi nuppipalapelin. Joel ei vielä tajua noiden palapelien päälle, hän osaa kyllä ottaa palat irti palapelistä, ja heitellä niitä mahdollisimman pitkälle. Kun mamma laittaa palat takaisin, se on ihan tylsää ja ne pitää taas heitellä pitkin asuntoa.
Knoppussel

4 kommenttia:

 1. Berätta mamma att ja ha några blusar åt joel också? Vi fick en massa kläder som donation ti jobbe som byteskläder om de behövs o så tyckte vi me suvi att de e lite sad att där finns jättefina kläder så ja fick två blusar åt Joel därifrån! En bamsekollare o en långärmig tunn skjorta :) sen fick ja också ett par ljusröda adidas byxor o en ljusröd body in case ni får en flicka :) annars håller ja dom själv tills nån av oss får :D:D (p.s. du vet int heller hu mycke ja stressar om namne efter att vi tala om de!!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää ja har int hört, men kiva :) isint hördu stressa, gör barn iställe! :DDDD

   Poista
 2. ostatko joelille aina kaikki ''merkkivaatteita'' tai et just esim vaan lindexistä, kappAhlista jne.. et mistään kirpputoreilta,halpa-halleista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirpputoreilla en ole koskaan tainnut käydäkään. Mutta on Joelilla vaatteita mitä esim Samin äiti on kirppareilta ostanut. Iso osa vaatteita on tutuilta saatuja, ja oon myös ostanut tulevalle vauvalle nettikirppareilta joitakin vaatteita :)

   Yleisesti Joelin vaatteet hankitaan noista ketjuliikkeistä, mutta myös citymarketista ja prismasta. Joskus olen ostanut vaatteita tarjoustalosta ja harvemmin stockmannilta tai nettikauposta, esim nelly.com:ista.

   Kuitenkin H&M on todettu kaikista edullisimmaksi kaupaksi ostaa vaatteet joten sitä käytetään eniten. Juuri muutama viikko sitten totesin, että prismassa on aika kallista, sieltä löytyneet housut hintaan 14,95, sain saman vertaiset (ja vielä kivemmat!) alle kympillä H&M:stä :)

   Poista

Kiitos kommentista!