18. maaliskuuta 2012

Tepsut jalkaan ja menoks!

Joel sai eilen ensimmäiset ihka omat kengät. Ei kyllä yhtään tykännyt niistä alussa, jos yritti pistää poikaa seisomaan niin jalat meni kokonaan veteläksi. Noh, eiköhän se pikkuhiljaa kenkiinsä totu. Kengät on kokoa 19, joten kesällä saa olla jo ostamassa uusia kenkiä, mutta nämä nyt olikin ensiaskelkengät. Nämä Tepsut löytyivät Stockmannilta, 60 euron hintaan. Tiesin kyllä että lasten kengät on kalliita, mutta tyhmältä se silti tuntuu maksaa kuuskymppiä kengistä, jotka on pari kuukautta käytössä.

Tänään vauvauinnin jälkeen käytiin brunssilla mommolla sekä isomummin luona kahvittelemassa. Illemmalla lähdettiin viemään Joelia mummin luokse, missä Joel viettää aikaa nyt torstaihin asti, jolloin vahtivuoro siirtyy mommolle. Tiistaina sitten saadaan poika kotiin!

Vaikka yhdeksän yötä onkin pitkä aika noin pienelle lapselle, niin ratkaisu oli meille paras ja järkevin. Poika tulee pärjäämään mainiosti tuttujen hoitajien kanssa, ja suurin ikävä taitaa tulla mulle. Onneksi olemassa on skype, jonka avulla päästään moikkaamaan Joelia viikon aikana!

Kohta pitää jo mennä nukkumaan, koska taksi noutaa meidät aamu viideltä! Luultavasti blogi hiljenee kotiintuloon asti, mutta ehkä päivittelen kuulumisia joku päivä. Hauskaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

Kiitos kommentista!