29. maaliskuuta 2012

Kolo, räkää ja masua

Haettiin muutama päivä sitten äitiyspakkaus postista, ja laatikosta jossa pakkaus kulki tuli Joelille oiva leikkimökki. Kolo täytetään leluilla, ja poika viihtyy siellä pitkänkin tovin. Hauskinta on kun saa Katja-kummilta saadun pianon mukaan, ja sitä voi omassa kolossa pimpotella. Jos kolon kääntää kyljelleen, on sinne mukava kontata sisään ja kurkkia missä mamma ja iskä luuraa.

Gubben i lådan
Jännä piano
Jippiii hauskaa!
Onpas mulla tiheä postaustahti, tuntuu että olisi tosi paljon kirjoitettavaa ja kerrottavaa. Taisi tuo reilun viikon mittainen hiljaisuus olla ihan hyvä, niin jaksan jatkossa toivottavasti päivitellä useammin. Ollaan Joelin kanssa kummatkin flunssassa, kuumetta ei onneksi ole. Joeliin iski räkäpöpö maanantaina, ja samoin mulle. Oli kyllä kauhea kotimatka lentokoneessa kun nokka vuosi kuin hana ja koko ajan yskitti, päätä särki ja kuvotti. Siihen päälle vielä kotona vastassa ollut yskivä räkänokka. Onneksi aletaan molemmat olla jo paranemaan päin!

Rv 26+4
Tänään minulla oli neuvolakäynti, viikkoja siis 26+4. Painoa oli tullut kuukaudessa 2 kg, josta kiitän Kap Verden matkaa, sillä siellä tuli syötyä vähintään kolme kunnollista ateriaa päivässä, mikä on mulla kotona harvinaista. Verenpaine näytti ensiksi mulle tavanomaista korkeampaa lukua, mutta uuden mittauksen jälkeen luvut laskivat. Muuten kaikki oli hyvin, ja seuraava käynti onkin sitten viikon 31 paikkeilla. Siinä välissä on käynti äitipolilla, jossa pääsen taas moikkaamaan vauvaruttista ultrassa.

8 kommenttia:

 1. Ihana maha :) Joel on niin hirmu söpö!

  VastaaPoista
 2. Oivoi... Ei tehe hyvää tämmöset postaukset pikku kakkosesta haaveilevalle =P Miten sie jaksat olla raskaana ja hoijella ja touhuta vielä tommosen energia pakkauksen kanssa?
  Oisko hullua jos sais kokonaisen postauksen aiheesta? :)

  VastaaPoista
 3. Joel on niin söpö. Kauniit kasvon piirteet, ootte kyllä saaneet niin söpön pojan että olkaa iloisia. Kumpa itsekkin sais jo lapsen :) Mukavaa kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia kovasti :) Mukavaa kevättä sinullekin!

   Poista
 4. Vart e denhä bilden tagen? känner int alls igen bakgrunden :D

  VastaaPoista
 5. Joel bilderna e i vardagsrumme i en pafflåda, min magebild e i sovrumme :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!