28. maaliskuuta 2012

Häämatkan tunnelmia


Meidän häämatka koostui enimmäkseen altaalla makoilusta, rannalla kävelystä, lepäämisestä, korttipeleistä, ruuasta, uimisesta ja aurinkorasvasta. Tällaiseen matkailuun Kap Verde oli mitä mainioin, sillä saariryhmä on pieni eikä siellä ole oikeastaan mitään muuta kuin rantaa. Hotellimme oli suuri ja koostui monesta pienestä rakennuksesta. Meidän huoneesta oli näkymä rannalle päin. Hotellialueella oli kolme ravintolaa, kaksi baaria ja kolme allasaluetta, sekä rannalla rantabaari ja aurinkotuoleja. Meillä oli All Inclusive eli täyshoito, johon kuului kaikki ruokailut sekä baarien käyttö.
Sami rantatunnelmissa
Jenni rantatunnelmissaRuokaa
Kortin peluuta
Käytiin viikon aikana kahdella retkellä. Ensimmäinen retki oli purjehdusreissu katamaraanilla. Lähdimme satamasta matkaan, kapteeni ajoi meidät pienen saaren lahdenpoukamaan, johon lyötiin ankkuri muutamaksi tunniksi ja siellä päästiin uimaan keskelle merta. Matkaan kuului myös olut ja kuohuviinitarjoilu, limua ja sipsiä. Retki oli todella mukava, ja merivesi oli lämpimämpää kuin hotellin uima-altaissa.

Meidän katamaraani
Lahdenpoukama, jonne ankkuroitiin
Menossa uimaan
Uimassa
Toinen retki tehtiin suolakaivokselle, jossa sijaitsee Salinas Relax -hoitola. Siellä saatiin suolahieronnat, jossa karheaa suolaa hierottiin koko vartalolle, ja sitten aurinkoon paistattelemaan. Hetken lepäilyn jälkeen päästiin pesemään suolat pois suolakaivoksen vedessä. Vesi oli hieman öljyisen tuntuista luonnollisesti tosi suolaista, ja siellä me kelluttiin kuin korkit. Tämän jälkeen iho tuntui todella pehmeältä ja mukavalta.

Suolakaivoksen maisema
Lisää maisemaa kaivokselta
Sami-korkki kellumassa
Jenni-korkki kellumassa
Matka oli kaiken kaikkiaan onnistunut ja rentouttava, vaikka olikin mukavaa palata takaisin kotiin Joelin luokse. Oli ihanaa saada Samin kanssa kunnolla kahdenkeskeistä aikaa näin ennen kuin vauvaruttis syntyy, sillä sitten tulee yhteinen aika olemaan vielä enemmän kortilla. Vaikka toisaalta on todella hyvä ettei me Samin kanssa koeta tarvitsevammekaan kovin paljoa kahdenkeskeistä aikaa, vaan viihdytään enemmän koko perhe yhdessä. Tässä vielä muutamia lomakuvia.

Sami ottaa chillisti
Hassu asento mulla, kun on olkapäät ihan eri tasoissa. Tämä toistui tosi monessa kuvassa.
i love you
Merta näkyvissä, eikä muuta
Olevinaan taidekuva, joka näyttää ihan strutsilta
Tällaisiin tunnelmiin loppuu kertomus meidän häämatkasta. Mitään erikoista se ei tosiaan ollut, vaan rentoa lomailua höystettyä hyvällä seuralla, mahtavalla kesäsäällä ja ihanilla maisemilla. Juuri sellainen loma minkä halusimme. Teen vielä erikseen postauksen joka keskittyy enemmän itse Kap Verdeen ja meidän lomakohteeseen, Santa Mariaan, Salin saarella.

16 kommenttia:

 1. Oi vitsi että on ihanan näköstä!! Mäki haluan! :)

  VastaaPoista
 2. Joitko sä alkoholia tuolla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tietenkään. Mun onnekseni baarista sai myös suklaajäätelöä ja limua :D

   Poista
 3. Kummalla olkapäällä kannat käsilaukkua? Toi olkapäiden eri tasoissa oleminen johtuu luultavasti siitä ku kroppa on "jumittunu" siihen asentoon mikä on käsilaukkua kantaessa :) Tai no se on ainaki syy mun epäolkapäisyyteen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiiä, voihan se johtua siitä. Mä kannan yleensä sillä olkapäällä joka on "korkeammalla", joten olis vähän hassua jos se jumittuis väärin päin :D mutta toi epäolkapäisyys on aika hauska sana :DD

   Poista
 4. Voiku kivan näköstä! :) pääsispä ittekki jonnekki lämpöseen.. :D

  VastaaPoista
 5. äh, sä tartutit muhun matkakuumeen! :D

  VastaaPoista
 6. De går tydligen i släkten!! när anni va hos oss på freda o lekte läkare så märkte hon att ja också e sned :D superfina bilder o ser ut att ni ha haft de superskönt! ni måst visa mera bilder sen nångång! :D

  VastaaPoista
 7. Pakko sanoo tosta et toisen lapsen jälkeen yhteinen aika ois kortilla, ei pidä paikkaansa! tää on helppoo kun heinän teko :) mä sanoin kans ennen ku pipa synty mun yhelle kaverille kenellä hengaan monena iltana etten pääse enää yhtä usein kohta niin paskan latvat, samalla tavalla sielä tulee nyt notkuttua! Ps. Kaunis masu sulla :---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä niinkin päin, ehkä onnistuu sitten meiltäkin :D kiitos :)

   Poista
 8. Pakko kysyä :D kuka on ottanut noi kuvat kun ootte uimassa? Kun jos ootte kummatkin siellä. Onneks kiinnitän huomion kaikkeen olennaiseen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli joku puolalainen mies, joka oli samalla retkellä. :D

   Poista

Kiitos kommentista!