5. tammikuuta 2012

Häämatkalle!


Häämatka varattu, Kap Verde täältä tullaan! (Tosin vasta maaliskuussa)

Ja kyllä, eilen polttamani yhden tupakan lisäksi ollaan entistä huonompia vanhempia ja jätetään Joel hoitoon matkan ajaksi. Puolet viikosta äitini luona, puolet viikosta anopin luona. Häämatka kun ei meidän mielestä ole häämatka jos on lapsi mukana. Tätä olisi varmaan kannattanut miettiä ennen kuin hankittiin lapsi!

Sarkasmit sikseen, ollaan Samin kanssa tosi innoissamme tulevasta matkasta. Viikon ajan lämpöä, aurinkoa, rauhaa ja toistemme seuraa, nollaus vauva-arjen keskellä ja rentoutus ennen tulevaa kahden lapsen arkea. Häämatka, meille kahdelle. Ei muuta kuin me kaksi, valkoinen hiekkaranta ja turkoosi meri. Hyvä ruoka, rento ilmapiiri, aurinko ja rakkaus. En malta odottaa!

18 kommenttia:

 1. Voi pitäkää hauskaa! :D Oon kateellinen...

  VastaaPoista
 2. Vaikka en sitä tupakkaa hyväksynytkään, olen samaa mieltä että häämatka ei ole häämatka jos lapsi on mukana. Yhdellä tuttavaparilla häämatka meni hotellihuoneessa kun muksu sai lentokoneesta kunnon räkätaudin.

  VastaaPoista
 3. Täällä kans yks kateellinen... :D Pitäkäähän hauskaa!

  VastaaPoista
 4. Tuota..olen jo pidempää miettinyt tätä blogia lukiessani, et millä rahalla te elätte?käyks sun mies töissä ja saatko sä jotain tukia? häät kun ei varmaan ihan halvat ollu järjestää eikä häämatka, varsinkaan noin kauas :o. no mutta, pitäkää hauskaa ja ihan oikein teette kun lapsi jää hoitoon.

  VastaaPoista
 5. hyvät naurut sain tänkin postauksen alotuksesta :-D hyvää matkaa teille sitten maaliskuussa! oliko kohde helppo päättää:)? itekin kyllä aion mennä tulevaisuudessa ihan ilman lasta häämatkalle, ja se on kyllä varma jos joku on varma:D

  VastaaPoista
 6. Hyvää matkaa teille. :)
  Oon kyl tosi kateellinen, kumpa iteki pääsis... :D

  VastaaPoista
 7. Onnellista häämatkaa!!! :DDD

  VastaaPoista
 8. S, Kiitos :)

  Anonyymi 22:23, niin no, se vie vähän sen idean häämatkasta jos mukana pyörii pieni lapsi :)

  Sara, joo pidetään :)

  Anonyymi 0:11, Sami käy töissä suht hyvällä palkalla. Mä saan lapsilisän ja vanhempainpäivärahan(joka muuttuu kohta kotihoidon tueksi). Häiden järjestelyissä sukulaiset auttoivat, ja häälahjaksi pyydettiin vain rahaa häämatka-kassaan, ja sitä tulikin ihan reilusti 100 vieraan ansiosta :)

  Anonyymi 0:25, :D kiva ku nauratti, mua ärsyttää että siihen on vielä niin pitkä aika! Kiitos. Ei ollut, mietittiin eka Espanjaa tai muuta euroopan kohdetta, mutta säät oli maaliskuussa vielä aika kylmät. Sitten Egyptiä, mutta sielä on kaiken maailman mellakoita. Sitten Dubaita, joka on kuulemma tosi kallis paikka. Joten päädyttiin Kap Verdelle, koska ei myöskään ihan perus turistipaikkaan haluttu :)

  Anonyymi 0:53, kiitos :)

  Janna, kiitoksia! :)

  VastaaPoista
 9. Ää, oon niiiiin kateellinen!
  Ja kyllä mäkin lähtisin häämatkalle ihan ilman pojua tai niitä lapsia, joita silloin joskus kaukaisessa tulevaisuudessa on. Kyllä sitä saa välillä nauttia vain kahdenkeskisestä ajasta ja varsinkin, kun kyse on häämatkasta! :)

  VastaaPoista
 10. hahhah helt bäst inlägg me dendär sarkasmen :D:D:D:D:D:D ja e så kade!! kap verde e säkert siisti! linn jung (you know dendär bloggaren ja allti mainostaa) ska ti kap verde snart så sen när hon kommer tibaks kan ja linkittä dendä blogin ti dej så kan du se bilder! :)

  VastaaPoista
 11. Kiitos päivän nauruista :DD
  Hyvää häämatkaa:)

  VastaaPoista
 12. en ymmärrä miten jotkut jaksaa sulle paasata jostain yhdestä tupakista. Itse poltin koko raskauden ajan mutta en niin paljon kumminkaan mitä normaalisti silloin. Ja sekin johtui siitä että sain tietää olevani raskaana vasta kolmannella kuulla. Ja minulla on IHAN TERVE POIKA ei mitään ongelmia ole ollut. Poika on ihan normaali.
  Ihanaa häämatkaa teille (:

  VastaaPoista
 13. Satu, näinpä :)

  Bunny, hahahhahaha joo

  Anonyymi 14:06, ole hyvä ja kiitos! :D

  Anonyymi 11:58, Mä poltin Joelin raskauden aikana myös, mutta paljon vähemmin ja välillä en ollenkaan. Olen siitä kirjoittanutkin tänne joten se ei ole mikään salaisuus. Ja Joel on täysin terve jne jne. Kuten myös sanoin niin Samin äiti on neljän lapsen aikana tupakoinut eikä yhdelläkään oo mitään sairauksia, paitsi Samilla täysin oireeton astma. Kiitos kiitos :)

  VastaaPoista
 14. Voi ei, oon kateudesta vihreä! Pääsette lämpimään ja vieläpä ihan kaksistaan! Pitäkää unohtumaton loma! :)

  VastaaPoista
 15. Kiitos Katri, varmasti pidetään ;)

  VastaaPoista
 16. Sait juuri uuden lukijan! Matkakohteesta en ole kade (lentäminen, lämpö ja hiekkaranta ei ole mun juttu) mutta viikon lapsettomasta lomasta kyllä. Meillä lapsia jo kaksi 1,5v ikäerolla. Kuopus neljä päivää nuorempi teidän poikaa. :) Hyvää matkaa! Ja onnea naimisiin menosta ja tulevasta vauvasta.

  VastaaPoista
 17. Äiti2lle, tervetuloa :) Kiitos ja kiitos :) on se mukavaa päästä vähäksi aikaa ihan kahdestaan matkalle

  VastaaPoista
 18. Ihanaa häämatkaa ! Mäkin haluan ulkomaille :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!