4. marraskuuta 2011

Fredagen med mommo

Moi mamman blogilukijat! Jenni-mamma meni tänään taxikurssille ja Sami-iskä oli töissä, joten mommo tuli mua hoitamaan koko päiväksi. Päätin nukkua pitkään jotta mommo ehtis hyvin tiskata ja siivota koko keittiön, kun se ei ole oikein mamman ja iskän lempipuuhaa. Vedin sikeitä klo.10.30 saakka ja heräsin varmaan siihen kun äänet astioiden kilinästä ja vesihanan lorinasta loppui. Olin iloinen nähdessäni mommon, hymyilin hänelle heti ja halailin ja pussailin kun mommo nosti mut sängystä syliinsä. Mommo jutteli siihen malliin, että aikoo kirjoittaa joulupukille ja toivoa että tähän osoitteeseen saatais kaikille kilteille lapsille yhteinen tiskikone...

Mommo auttoi mua aamupesuissa ja leikittiin hetki kissojen kanssa. Kun tuuletettiin taloa niin kissat hyppeli ikkunoihin ja ikkunankarmista ponnistaen Luna meni makkarissa korkean vaatekaapin päälle kuikuilemaan. 

Luna kaapin päällä

Sitten mä sain ”aamupalaa” joka oikeastaan oli jo lounas. Iskä oli tehnyt mulle hyvää vihannessosetta ja mommo syötti mulle kaksi purkkia kun musta se oli niin hyvää että halusin lisää. Sitten pakattiin laukut ja lähdettiin autolla mommon luo. Mä ryömiskelin siellä lattialla ja sitten väänsin oikein kunnon tortut niin että mommo joutui pesemään käsiään pitkään jotta sai sen mehevän hajun pois. 

Tää kuva on kyllä meidän kotoa, eikä mommolta!

Pyöriskelin mommon sängyllä ja kiljahtelin ilosta ja naureskelin mommon kaa kun meillä oli niin hauskaa.

Joel ja mamma

Sitten aloin hiukan väsähtää ja mommo pakkas mut mun kummisetä-enon vanhoihin Emmaljunga-vaunuihin ja pisti mut pihalle nukkumaan. Hetken pällistelin tutti suussa olkkarin ovea, sitten pistin simmut kiinni ja aloin nukkumaan. Jotenkin olin aika väsy poika koska nukuin makeasti ulkona 1,5 tuntia.

Ulkona nukkumassa

Sitten syötiin välipalaa ja leikittiin. Mä vähän vierastin kummisetää, mut katselin kun se soitti kitaraa ja kokeilin sen rumpuja. Eniten mua kyllä kiinnosti laittaa ne rumpupalikat suuhun. Ne maistui puulta. Mommo otti musta vähän valokuvia, mamma auttoi mua laittamaan ne tähän blogiin kun en ihan vielä sitä itse osaa tehdä. Sitäpaitsi mommo kirjoitti tän tekstin kun mulla tuli ihan hassuja kirjaimia ja merkkejä ja mommo sanoi ettei sitä kukaan ymmärtänyt lukea.

Ihana karvamatto kaveri

Mua kiinnosti tänään kaikki remmit ja narut. Mommon hupparin narut maistui hyvälle ja kaikki vetskarit ja laukkujen hihnat yms oli mielenkiintoisia, niitä mä jaksoin räplätä vaikka kuinka kauan vaikka mulla oli lelujakin mukana. Mommo ei antanut mun mennä sähköjohtoihin ja pari kertaa mua vähän itketti kun se kielsi niihin koskemasta.

Kylpyhuoneessa on kiva leikkiä jätti-kakka-vaipan vaihduttua kuivaan puhtaaseen vaippaan

Mamma soitti kun sen koulutus oli loppu ja kutsui mommon meille syömään tortilloja, joten me lähdettiin mommon kanssa kotiin. Mulla oli kiva päivä ja mommolla kans : )

Hälsningar,
Joel och mommo

9 kommenttia:

 1. Kivasti kirjotettu postaus! Toi viimeinen kuva on tosi suloinen :-)

  VastaaPoista
 2. Joelilla on karvainen kaveri! :D niinku kaikke meijän & teijän eläimet :DDD

  VastaaPoista
 3. ihanaihanaihana postaus! :)

  VastaaPoista
 4. ooi aivan ihana postaus :) toi viimenen kuva on niin ihaanananana ! niin täynnä rakkautta koko kuva <3

  VastaaPoista
 5. onko mommo siis sama kuin mummi tms?

  VastaaPoista
 6. juu, eli mun äitiä kutsutaan mommoksi :) se tulee kai alun perin sanasta mormor joka on ruotsiksi isoäiti :)

  Kiitos muille kommenteista :)

  VastaaPoista
 7. Meillekkin vois joku lahjottaa tiskikoneen! Ihan huippu lahja :)

  Suloinen poika teillä

  VastaaPoista
 8. teillä on aika erikoisen näköinen lapsi!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!