28. lokakuuta 2011

Miehet...

Jos vaihtoehtona on: ilta kotona puolison ja lapsen kanssa, kera uuniperunoiden ja lehtipihvin, salaatin ja valkosipulipatongin tai ilta kavereiden kanssa ryyppäämässä. Arvatkaa ihmeessä kumman Sami valitsi?

No, se siitä avautumisesta.
Perjantai-illan loppukevennys: Joel ei ole ainoa joka viihtyy keinussa.
Luna vauhdissa

16 kommenttia:

 1. Hmm,jos hän valitsi tuon viimeisen vaihtoehdon niin eipä kuulosta hyvältä isältä saati puolisolta..? Nimim. ihmettelevä

  VastaaPoista
 2. Ps. Kissa on ihana!:)

  VastaaPoista
 3. Meillä oli alkuun tuollasta vauvan tulon jälkee,kunnes pidin puheen että olet isä ja avopuoliso etkä mikään sinkku teinipoika, nyt olis se aika kasvaa ja ottaa vastuuta.

  tepsi! nyt kyssyy viikkoa aikasemmin että onko ok jos menee miesten saunailtaan :)

  jaksamisia <3

  VastaaPoista
 4. Onko teillä Sami useasti menossa?

  VastaaPoista
 5. Anonyymi, harvemmin hän nykyään lähtee jos vertaa vaikka raskausaikaan. :) kissa on ihana ;)

  NaNsu, mäkin olen kyllä pyytänyt enemmän huomiota ja kyllä Sami on harventanut menojaan aika paljon.

  Miia, vähentänyt on, kuten jo vastasin aikasemmille^^. Arkena ei mene kun on töissä, ja viikonloppuisin yleensä ei, koska mä olen la-su illat lähes aina töissä. Ongelma on vaan se, että kun Sami lähtee niin hän tulee joskus aamuyöstä kotiin, vaikka ollaan sovittu esim. ennen puoltayötä, tai viimeistään ennen bussien yötaksaa (02:00). Jotenkin nakertaa tuo lupauksien rikkominen, ja vastaukseksi saa aina että "se oli vaan sun toive, ei me sovittu mitään"

  VastaaPoista
 6. Meillä on sääntönä, että jos ei tule yöksi mun viereen (eli ennen klo.7) niin siihen ei enää sen jälkeen ole asiaa. Kiltisti on siinä neljän-viiden tietämissä aina tullut kotiin. Kaksi kertaa on mennyt ylitse seitsemään, mutta syystä.

  Mutta tosiaan, onhan se tympeää, jos ei voi pitää sopimuksista kiinni. Ei muutakuin kirjallista sopimusta niin voidaan tarkistaa oliko se toive vai sopimus :)

  VastaaPoista
 7. Siis oikeasti pidät aikuiselle ihmiselle jotain kotiintuloaikoja? Uskomatonta.. Anna sen miehen olla ja elää, hänellä on ja pitää olla muutakin kuin sinut ja lapsenne jotta hän jaksaa. Ihmettelen miten miehesi kestää sinua jos olet tuollainen.. Vaikka kuinka oltaisiin yhdessä jokainen on silti yksilö ja tarvitsee omaa tilaansa ja omat tekemisensä. Miehille kaverit ovat supertärkeitä..

  Enkä todellakaan usko että miehesi ilkeyttään lähti ulos. Ei varmaan ole helppoa pienen lapsen isänä, ja toinen jo tulossa, ja siihen päälle tuollainen nalkuttava nainen ja kotiintuloajat yms. Mitä vielä? Kauanko luulet että suhteenne kestää jos olet noin kontrolloiva, ja mitä kuvittelet, että miehisi on ensin töissä ja sitten sen loppuajan sinun kanssasi..

  Sääliksi käy. Yksi onnellisen suhteen edellytyksistä on ehdottomasti se että antaa toisen olla oma itsensä, pitää ne ystävät ja harrastukset. Tietenkään ei aina voi juhlia ja unohtaa velvollisuuksia, mutta miehisi vaikuttaa mukavalta ja vastuulliselta, sinä voisit yrittää tehdä hänestä vähemmän tossua :)

  VastaaPoista
 8. Eiköhän ne yhteiset pelisäännöt ja niistä kiinni pitäminen ole juuri niitä asioita, jotka tekevät suhteesta kestävän :)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi, ei ne mitään kotiintuloaikoja ole. Se on paljon helpompi sopia joku aika kun antaa vaan mennä ja tulla koska haluaa. Näin meidän parisuhteessa ainakin, toinen tietä missä toinen on ja mihin aikaan on tulossa kotiin.

  Aika kovaa tekstiä sulta tulee, jos et edes tunne minua. Miten voit yhdestä lauseesta päätellä minkälainen ihminen olen? Tai minkälainen mieheni on? Kyllä minun mielestä parisuhteen kummankin osapuolen tulisi viettää aikaa toistensa kanssa, vaikka omaakin aikaa tarvitaan. Ei se mikään suhde ole jos mies on päivät töissä ja illat kavereiden kanssa, eikä tyttöystävälle tai lapselle ole aikaa ollenkaan.

  Miten ihmeessä voit tietää miltä mieheni vaikuttaa, en usko että tunnet häntä? Enkä ole kovin paljoa hänestä tänne kirjoittanut. Eikä kukaan ole väittänytkään etten anna hänen olla oma itsensä, harrastaa ja tavata kavereita.

  En tiedä oletko parisuhteessa vai et, mutta tuskin suhteen kommnuikointi on hyvä, jos te kumpikin vaan menette kuten haluatte tietämättä toistenne menoista mitään.

  VastaaPoista
 10. Miia, joo kirjallisesta sopimuksesta ollaan juteltu, mutta se tuntuu musta jo hieman liialliselta. Kyllä luulisi osaavan pitää yhdessä sovitusta ajasta kiinni (ellei nyt sitten olekaan varma sovittiinko vai ei)

  VastaaPoista
 11. Anonyymille kommentti: Ihmettelen kirjoitustasi, Olen kolmen lapsen äiti ja yhden isoäiti, kokemusta siis on elämästä melkolailla enemmän kuin sinulla. Kukin perhe ja pari elää omanlaisensa elämän ja jokainen suhde on yksilöllinen, joten kovin paljon ei neuvoja toisille voi mennä antamaan. Kuulostaa siltä että olet lapseton, silloin elämä parisuhteessa on aivan erilaista kuin perheellisten elämä. Mikäli sinulla on noinkin negatiivisia kommentteja, niin voisit vaikka pitää ne omana tietonasi, ihmetteln miksi yleensä luet tätä blogia jos koet kyseisen kirjoittajan mainitsemasi laisena, miksi olet kiinnostunut edes kommentoimaan. Tuon tekstisi voi kokea kovinkin loukkaavana, en pitänyt lukemastani.

  VastaaPoista
 12. Ihmettelen että miksi miesten pitää saada elää niin sanotusti omaa elämää eli käyä kavereilla yms. millon haluaa ja heti kun siihen sanoo jotain ni se käsitetään tossuttamisena.
  Missä on naisen vapaus..? kullä naisetki tarvii yhtä paljo kavereita..

  VastaaPoista
 13. "Nainen voi aina ottaa vauvan mukaan omiin menoihinsa, yleensähän se on vain kahvilassa istumista ja juoruamista".

  NaNsu, Näin on, vaikuttaa että äidin vapaus olisi jotenkin vähemmän tärkeä kun isän vapaus. Koska eihän äideillä saisi olla vapaa-aikaa, hehän ovat äitejä! Ihan samasta syystä äitejä paheksutaan jos meikkaavat tai panostavat ulkonäköönsä mieluummin kun näyttää puklurätiltä. Sitten kysytään "eikö lapsi ole tärkeämpi kuin oma ulkonäkö?"

  VastaaPoista
 14. Voi anonyymi parkaa! Sääliks käy sua... Selvästikin olet kyyninen ja epäonnistunut ihminen joka kateellisena lukee vauvablogeja kun ei itse perhettä saa. Suhde sinulla varmaan onkin. Suhde, jossa mies valittaa että haluaa ja pitää saada tehdä niin kuin haluaa, sut on aivopesty siihen ja kun yksinäsi luet onnellisista perheistä kotona kaikki viikonloput kun äijä ryyppää ja pyörii ties missä ja ties kenen kanssa!

  Oikeassa suhteessa tärkeintä ei ole se että molemmat saavat olla itsensä sillä tapaa että tekee mitä haluaa. Pitää löytää tapa olla oma itsensä SUHTEESSA ja yhdessä, kompromisseja tekemällä. Mielestä ei ole yhtään nalkuttamista olla ärsyyntyny jos on tehny työtä ruuan eteen ja silleen ja äijä lähtee ulos... Mut täytyy myös muistaa et (jos oikeen muistan aikasemmista teksteissä) et molemmat on aika nuoria, joten siinä iässä on välillä vaikeeta löytää se tasapaino... Mut niinkun jenni aikaisemmissa kommenteissa sanoi, mies ei vissiin hirveästi kuitenkaan ulkona käy joten mun mielestä ainaki on ihan hyvä tehä kompromissi et tulee kotiin johonki vissiin aikaan ku toinen kuitenkin joutuu yksin odottaa kotona kun ei itse pääse ulos...

  Joten anonyymi, toivon todellaki et tästedes pidät kateelliset kyyniset kommentit ittelläs ja mietit itse minkälaisen miehen sä haluisit suhteessa, sellasen joka kyllä on oma ittensä mutta ei ota sua huomioon, vai sellanen joka saa olla oma ittensä, käy ulkona mutta mielummin tulee aikaisemmin kotiin että pääsee rakkaansa viereen nukkumaan... Mä ainakin valitsisin sen viimeisen ja uskon että se on myös jenskun pointti tässä!

  Joten jaksamista sulle jensku kyllä se siitä! tiiän että se saattaa ärsyttää mut muistele sit vaan niitä teijän hyviä aikoja kun ärsyttää :) oikeat ja aidot suhteet ei ikinä oo vaan ruusuilla tanssimista!

  VastaaPoista
 15. Meilläki mies oli ennen kova menemään mutta nyt ku lapset on isompia ja ymmärtää jo asioita niin miestä saa melkein patistaa viihteelle.

  VastaaPoista
 16. kyllä meilläkin mies mielellään menee kavereiden kanssa aina välillä, mutta se on mulle ihan ok niin kauan kun sitä ei tapahdu joka eikä edes jokatoinen viikonloppu, ja jos mä haluan mennä johonkin niin myös mulla on siihen mahdollisuus ja mies jää sitten lapsen kanssa kotiin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!