5. syyskuuta 2011

Varpaat

Joel on löytänyt varpaansa
Eikä tahdo päästää irti!
Tässä on viihdettä pitkäksikin ajaksi!
Viikko on mennyt nopeasti, vaikka emme ole paljoa tehtykään. Perjantaina oltiin Samin kanssa juhlimassa, Joelin ollessa mommon kanssa kotona. Lauantaina olin iltavuorossa, sunnuntaina vauvauinti ja taas iltavuoro. Sami ja Joel ovat siis saaneet viettää hyvää isä-poika aikaa keskenään.

Joelilla on maitolakko, ja tuttipullo ei käy ei sitten millään. Aamulla saan syötettyä yhden pullollisen, ja joskus illalla, mutta muuten edes tuttipullon näkemisestä seuraa niin karmea huuto ettei mitään rajaa. Ollaan siis päivisin pelkällä soselinjalla. Kokeilin sekoittaa maitoa soseiden sekaan, ja se toimi hyvin! Poika istuu jo vaunuissa ihan itse (tuettuna tietty), ja syöttötuolissa yritetään syödä. On muuten sotkuista hommaa! Hinku eteenpäin on kova, mutta kädet eivät pysy mukana. Monesti Joelin löytääkin "kolmio-asennosta" eli pää ja jalkapohjat maassa, pylly pystyssä. Saa nähdä kauanko kestää että hän oppii teitoisesti liikkumaan eteenpäin, nyt kun pyörii enimmäkseen ympyrää lattialla tai sängyssä.

5 kommenttia:

 1. Kun puhut iltavuorosta, tarkoitatko että olet töissä? Minkälaista työtä teet?

  VastaaPoista
 2. Meillä on kans löydetty nua varpaat ja on se vaan niin suloista, kun niissä roikutaan ja niitä tutkitaan. Koskaha löytää tiensä suuhun? :D

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: teen viikonloppuisin välillä iltavuoroja satamassa liikenteenohjaajana :)

  Teddybear: kovaa vauhtia on suuhun menossa :) ihme että lapset taipuu niin hyvin, yritäpäs ite saada varpaat suuhun :DD

  VastaaPoista
 4. mun sydän sulaaaaaaaaaa !!!:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!