19. syyskuuta 2011

Lempiblogit

Minua pyydettiin esittelemään kauemmin lukemistani blogeista parhaimmat. No kaikki blogit mitä luen ovat hyviä, tuskin niitä muuten seuraisikaan. Jotkut ovat ehkä hieman parempia, sellaisia että odotan aina into piukeana uutta postausta. Tässä 6 lempiblogiani (satunnaisessa järjestyksessä):

Tehdäänkö vauva?
Lumia on vauvakuumeinen nuori nainen, joka kertoo raskaaksi tulemisen yrittämisestä, vauvahaaveista sekä myös omasta elämästään. Tykkään erityisesti tästä blogista siksi, että harvemmin näin nuoret ihmiset suunnittelevat lapsen tekemistä, saatika sitten kertoo siitä avoimesti netissä. Tosin Lumia ei esiinny omalla henkilöllisyydellä blogissa, joka tietty suojelee yksityisyyttä näin henkilökohtaisesta aiheesta kirjoittaessa.


The child with her own child
Viivi on 16 vuotias tyttö, joka sai esikoisensa heinäkuussa. Viivi kertoo elämästään teiniäitinä avoimesti ja kaunistelematta. Minusta Viivi olemuksellaan kumoaa suurimmat stereotyyppiset väitteet teiniäideistä ja heidän kypsyydestä. Viivi vaikuttaa ikäisekseen todella kypsältä ja järkevältä. Uskon Viivin selättävän mitkä tahansa kohtaamansa ongelmat, ja hyvin hän näyttää pärjäävän äitinä.


Playground
Jonna on pienen Eliaksen äiti, joka kertoo elämästään ja pohtii vanhemmuuteen liittyviä asioita. Jonnan blogia olen lukenut jo pitkään, tosin se kulkee nyt eri nimellä kuin tutustuessani siihen. Tykkään tosi paljon Jonnan kirjoitustyylistä, jossa myös huumori on läsnä.


The happiest are the prettiest
Katja on melko hiljattain blogin kirjoittamisen aloittanut 18 vuotias vauvakuumeilija. Hän toivoo poikaystävänsä kanssa saavansa lapsia pian, mutta heillä on pieniä mutkikkaita käytännön syitä jotka vaikeuttavat toivotun lapsen tuloa nyt heti (vaikka Katja kuinka haluaisi). Katja pohtii nuorena vanhemmaksi tulemiseen liittyviä aiheita mielestäni aika realistisesta näkökulmasta. Katjan blogi on erityisen kiinnostava siksi, että Katja on todella hyvä ystäväni, sekä meidän Joelin kummitäti. Katja tosin voisi herätä (syys?)horroksestaan ja kirjoitella hieman useammin!!!


But I'm a human not a sandwich
Iina on juuri 20 vuotta täyttänyt nuori nainen, joka odottaa kihlattunsa kanssa esikoistaan syntyväksi noin kuukauden päästä. Iina kertoo omasta elämästään ja raskaudestaan. Huumoria sisältävät tekstit ovat yleensä pitkiä, joten paljon kivaa lukemista! Kuviakin on paljon! Blogissa esiintyy myös muuta kuin pelkkää raskautta ja vauvaa, Iinan omia kiinnostuksen kohteita.


PEACE, LOVE AND POOPDIAPERS
Essi on 21 vuotias ja Väinön äiti. Essillä on asennetta, ja niin on Väinölläkin. Blogi kertoo Essin, Väinön ja isä/poikaystävä Paulin elämästä. Ei pelkästään kakkavaippoja, siis, kuten nimestä saattaisi päätellä. Blogissa esiintyy paljon kuvia ja paljon huumoria - molemmat ovat minun mieleeni. Tämä taisi olla ensimmäinen blogi jota aloin seuraamaan oman raskauteni ja blogini myötä.


Myös tämä seitsemäs blogi kuuluu lemppari-listalleni, mutta syystä tai toisesta en esittele sitä sen enempää. Blogin pitäjä on Sini, joka aiemmin kirjoitti Epätodellista Todellisuutta -blogia. Uutta blogia persutaessa Sini  toivoi että se pysyisi pois suurimmasta julkisuudesta, enkä tiedä onko mieli muuttunut siitä, joten jätän kertomatta mistä blogin löytää. Sinin blogi on rehellinen ja avoin, ja Sinin kirjoitustyyli on aivan mahtava!

5 kommenttia:

  1. Wautsi hei! Ompas kiva löytää itsensä suosikkilistalta, kiitos! :---)

    VastaaPoista
  2. hahhaaaaa, kyllä mä herään!

    VastaaPoista
  3. voi kiitos paljon! :) Huomasin tän vast nyt kun ei oo oikeen ollu viime aikoina aikaa keskittyä blogeihin :D:D mut kiitos hirveenä♥ Naurattaa vaan toi "odottaa esikoistaan syntyväksi noin kuukauden päästä" :D Enpä tosin tienny itekkää viime viikon maanantaina et seuraavana päivänä pitelisin pikkuneitiä sylissä♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!