7. syyskuuta 2011

Hääjuttuja ja ostoksia

Lähdettiin eilen ajamaan Orimattilaan päin. Orimattilassa sijaitsee Megamyynti Areena, joka on auki vain pari viikkoa vuodessa. Oltiin kuultu että sieltä saa pukuja ym outlet-tavaraa halvalla. Iltapäiväuuhkassa kun lähdettiin, matka kesti melkein puolitoista tuntia. Joelin kauheiden alkuraivareiden jälkeen, hän sai syötyä ja nukkui kiltisti koko loppumatkan. Kuinkas ollakkaan, löydettiin Samille mahtava puku häitä varten. Ovh oli jotain 300 euron paikkeilla, mutta kokonaishinta puvulle oli alle sata euroa. Housut hintaan 19e ja takki hintaan 79e. Löydettiin myös punaiset kravatit sekä Samille että Joelille. Minä sain itselleni uudet mustat farkut 25 eurolla (ovh 49,90). Kotimatka sujui mukavan leppoisasti lähes  liikennettömällä tiellä.

Komea puku alle satasella!
Punaiset kravatit kuuluu sulhasen ja bestmanien pukukoodiin
Tässä kuvaa minun uusista farkuista, eli ihan tuommoiset perusmustat ja tyköistuvat. Nämä on ihan hurjan mukavat päällä, joka sopii mahtavasti! Muuten käytän harvoin farkkuja juuri siitä syystä että ne on niin epämukavat!

Pahoittelen likaista peiliä :D
Hääjärjestelyt etenevät mallikkaasti. Olen ehkä maininnutkin että olen saanut ostettua kaikki tarvikkeet hääpukuani varten. Huntu, laukku, kengät, tiara ja alushame. Mekkokin on jo maksettu, mutta pysyy liikkeen hallussa kunnes ompelutyöt ovat tehty, ja kaikki mallillaan. Sami ei saa mekkoa nähdä, joten kuvaa tulee tänne vasta häiden jälkeen. Halusin  laukuksi juuri tuollaisen pienen pussukan, joten löytö oli täydellinen! Laukku, tiara ja huntu löytyivät samasta liikkeestä mistä mekkonikin ostin. Myös alushame on sieltä (ei kuvaa). Kengiksi valitsin aivan tavalliset Espritin valkoiset nahkaballerinat, sillä halusin mahdollisimman mukavat kengät, eikä ne nyt niin paljoa sieltä mekon alta vilahtele. Näitä pystyn käyttämään myös muuten, joten ostos ei ollut turha.

Ballerinat, pussukka, huntu ja tiara
Tässä vielä lähikuvaa tiarasta.
Olen vihdoin saanut askarreltua kaikki kutsukortit valmiiksi, sekä kirjekuoriin raapustettua kaikki osoitteet. Kutsuja tuli huimat 53 kappaletta, ja kutsuttuja vieraita on siis suunnilleen 110. Kirkkoon ovat kaikki tervetulleita, jonka jälkeen sukulaisten kanssa on kahvitarjoilua ja jotakin syötävää, ja illempana kaverit liittyvät mukaan jotta saadaan bileet pystyyn! Vielä on paljon tekemistä, mutta aikaa on edelleen noin kolme kuukautta, eli tuskin tulee kiire.

4 kommenttia:

  1. Voi paljon kuvia sitten häistä! Ihanaa! :D

    VastaaPoista
  2. Oliko siellä megamyyntiareenalla mitään lasten/vauvojen vaatteita?

    VastaaPoista
  3. Oli siellä jonkun verran, mutta paljon vähemmän kuin oltiin odotettu. Vauvoille aika pienet valikoimat, ja lastenvaatteita vähän enemmän :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!