23. elokuuta 2011

Shrek

Shrek täällä moi!

Kädet suussa, kuten aina

"Taasko sä mutsi kuvaat?!"
Joel on viime aikoina alkanut syömään ihan hurjia määriä. Yhtenä ruokailukertana saattaa mennä aina 3/4 purkista kokonaiseen sosetta ja lisäksi vielä 100-150ml maitoa. Iltaisin Joel syö 150-200ml ja puolentoista tunnin päästä vielä 100ml lisää. Ehkä tämä johtuu jostakin kasvupyrähdyksestä, tai sitten vaan nälkä kasvaa syödessä. Entäs te muut äidit? Onko teidän vauvat käyttäytyneet samalla tavalla?

5 kommenttia:

 1. Meillä syödään nykyään paljon tiheämmin. Ollaan vielä täysimetyksellä ja välillä on ollut sitten pakka antaa illalla vielä 100-200ml korviketta, kun omat rinnat on ihan tyhjät, mutta poika kitisee vieläkin nälkäänsä! :(

  Kai se ruuan tarve vaan lisääntyy ja lisääntyy, kun ruvetaan liikkumaankin enemmän ja touhaamaan. Mekin varmaan pian aloitetaan soseet tähän maidon rinnalle. :)

  VastaaPoista
 2. meillä syödään päivisin melko vähäsen mutta illalla syö lautasellisen kaurapuuroa ja heti perään vielä n.200ml velliä :D

  VastaaPoista
 3. Meidän poju suunnilleen samoja ikiä kun teidän (muutaman viikon vanhempi) ja Joonatan ahtais sosetta varmaan vaikka kuinka paljon, jos tarjois vaan! Ja iltaisin vaikka ois just syöny niin herää tunnin-parin päästä ja hotasee sen 200ml maitoo! Luulen kans että johtuu siitä kun alkaa touhuta ja liikkua. :)

  VastaaPoista
 4. Tykkään tosi paljon tästä sun blogista! (: en vaan löydä sitä "lue blogia" painiketta mistään! apua kaivattais :D

  VastaaPoista
 5. no ainakin tuolta ihan sivun vasemmasta ylälaidasta sen löytää :) kiva kun tykkäät :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!