15. heinäkuuta 2011

Tyhjä olo...

Tänään meidän piti viettää ystäväpariskunnan (Joelin kummisetä ja hänen tyttöystävänsä) kihlajaisia, grillauksen ja saunomisen merkeissä. Säävarauksella kun mentiin, tapahtuma siirtyikin huomiselle. Joelin piti mennä yökylään mumminsa luokse, ja tänään S:n äidin ja siskon tullessa tuomaan kanaverkkoja parveketta varten (jotta kissat voisivat siellä vapaasti temmeltää) päädyimmekin siihen tulokseen, että Joel lähti jo tänään mummille, ja me saadaan viettää S:n kanssa hieman laatuaikaa. Tämä kyllä tulee ihan tarpeen, sillä suhde on ollut viime aikoina hieman kovilla, riitoja on ollut monia ja turhasta syystä, ja viime yökin vietettiin eri huoneissa. Silti on tyhjä olo, edes ajatus olla kaksi pitkää yötä ilman vauvaa.Mutta tärkeätä on myös se, että Joelin vanhemmat tulevat toimeen, sillä emme halua riidellä Joelin lähellä, koska se ei ole häntä kohtaan oikein - hän on syytön meidän väliseen kireyteen. Tänään siis yritämme keksiä jotakin mukavaa tekemistä kahdestaan.

Eilen haettiin viiden kilon mansikkarasia, jotka perkasin ja pakastin, talvea varten. Talvella on ihana syödä puuron kanssa mansikoita, ja niistä voi muutenkin tehdä kaikenlaista hyyvää. Viidestä kilosta mansikoita saldo oli kahdeksan litraa.

Ihanan makeita suomalaisia mansikoita!

Huomenna lisää kihlajais ja grillausjuhlasta. Koitan myös saada aikaiseksi sen "Minä vuosien varrelta" -postauksen, mutta se saattaain venyä, sillä minun täytyy mennä vanhempieni valokuvakätköihin tonkimaan saadakseni kuvia joka vuodelta. Hyvää viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!