7. heinäkuuta 2011

EEEEEEEIIIIIIII!

Mulla on aivan järjettömän kamalan kauhea vauvakuume! Haluaisin olla raskaana NYT ja HETI! En malttaisi odottaa! Vaikka ollaankin jo sovittu 'kakkosen teon' aloitusajankohdan, niin yritän koko ajan S:ltä tinkiä vähän siitä.... X määrä kuukausia on aivan liian pitkä aika! Paljon onnea Susulle uudesta raskaudesta! (tämä tieto oli loppuhuipennus joka laukaisi oman vauvakuumeeni räjähdysmäisesti!) Eikä auta sekään, että blogit ovat täynnä viimeisillään raskaana olevia tyttöjä, mäkin haluan! Ei mulla muuta.

9 kommenttia:

 1. Mä haluaisin jo omasta masustani eroon!! :D on niiin tukalaa :D vielä 7 viikkoa laskettuun aikaan, jos voisin nii saisit tän masun lainaan vaikka =) :D no ei,onhan tää ihanaa,mutta kyllä nyt pikkuhiljaa väsyttää jo olla raskaana =) raskaana olo on raskasta!!

  VastaaPoista
 2. Voi vitsi, mie niin tiedän tunteen!:D
  Itelläki jo jonkun aikaa ollu kauhia vauvakuume, muttei ihan vielä viittis toista lasta laittaa aluilleen.. :D

  VastaaPoista
 3. Miekiiiiiiiiiiiii.....Ja tosiaan se X määrä onl iian paljon..miun pitäs odottaa jotain vuosi ainenki vielä..

  VastaaPoista
 4. Minun pitäisi odottaa ainakin kaksi vuotta ja kuolen ajatukseen.

  VastaaPoista
 5. Itellänikin ihan kauhea vauvakuume! Pitäisi miekkonen taivutella että jos vaikka se seuraava tulis jo :D
  Eikä todellakaan helpota että kaverit saavat syksyllä vauvoja tai että blogin pitäjän ovat raskaana/juuri saaneet vauvan :D

  VastaaPoista
 6. meillä oli eroa noin 3 vuotta lapsien välillä,itselläni ei ollut vauvakuumetta silloin aikoinaan mutta päätettiin että saa tulla jos on tullakseen :)
  nyt on ollut vähän vauvakuumetta ilmassa kun miehen sisko saa kohta vauvan :)
  Toisaalta haluaisin mutta toisaalta taas en,kahdessa on ollut työtä ja valvomista :D

  VastaaPoista
 7. Sulla sentään on jo lapsi :) Mulla ei ja oon vauvakuumeinen ihminen, ja pitää opiskella ja menee varmaan ainaki viis vuotta vielä ennen ku voi harkitakaa....... et joo nice :))))

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!