14. kesäkuuta 2011

Rokotus

Tänään kävimme Joelin kanssa ekassa rokotuksessa. Ollaan mukana Tampereen Yliopiston rokotetutkimuksessa, ja rokotus hoituu Espoon Rokotetutkimusklinikalla. Tänään otettiin verikoe, sekä annettiin ensimäinen satsi DTPa-HBV-IPV/Hib -rokotetta, eli suomeksi sanottuna kurkkumätä-jäykkäkouristus-hinkuyskä-hepatiitti B-polio-Hib -rokotus. Lisäksi poika sai toiseen reiteen Prevenar 13 -rokotteen, eli pneumokokkirokotteen.
Rokotuksen aikana poika itki niin lujaa ja sydäntäsärkevästi, etten ole ennen moista kuullutkaan, onhan Joel yleensä todella rauhallinen. Poika nukkui puolentoista tunnin päiväunet, ja nyt on jatkuvaa huutoa kuunneltu yli tunnin ajan. Onneksi S tuli kotiin töistä, jotta sain itsekin hengähdystauon.

Pojan mitat 5630g, 59cm eli kahdessa viikossa kasvanut n 400g ja 3cm, hyvin etenee kasvu!

5 kommenttia:

 1. Suloinen pieni poika teillä :,)

  VastaaPoista
 2. minkälainen tutkimus?

  VastaaPoista
 3. Hei,

  pakko sanoa että mua harmittaa tosi paljon kun luulin että olisit niin sydämellinen, reilu ja ystävällinen persoona, mutta sitten saankin tekstisi kautta selville että oletkin kurja rasisti.. :( tosi harmi. Tiedätkö, että sana "neekeri" on loukkaava ja alentava nimitys tummaihoiselle (joka on muuten ihan samanarvoinen kuin sinä)?? Miettisit vähän mitä puhut, jos et halua antaa itsestäsi moukan kuvaa.

  Anteeksi jos tämä loukkasi sinua, oli vain pakko kertoa mitä ajattelen. Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. kzzkzz - kiitos :)

  anonyymi 1 - tutkimus jossa tutkitaan uutta yhdistelmärokotetta markkinoilla olevan Infarix hexa rokotteen sijaan, ja jossa lisäksi on hepatiitti B rokote mukana

  anonyymi 2 - en ole rasisti, mutta ymmärrän että sait ehkä sellaisen kuvan edellisestä tekstistäni. minulla on itsellänikin tummaihoisia ystäviä enkä koe itseni olevan heitä yhtään parempi. Meidän talossa asuu nytkin mukavia tummaihoisia ihmisiä, mutta tässä yhteydessä mistä kirjoitin koin neekeri sanan olevan parempi vaihtoehto, sillä nämä naapurin tummaihoiset lapset ovat erittäin rasittavia ja häiritseviä, kun huutavat ja kiljuvat rappukäytävässä päivät pitkät, joten en koe että sitä pitää kaunistella. Jos lapset olisivat valkoihoisia ja tekisivät samaa olisin aivan yhtä raivostunut, joten ymmärrän että olisin vaikka voinut jättää ihonvärin kokonaan pois ja puhua pelkästään ärsyttävistä lapsista. Kiitos kommentistasi, muistan seuraavaan kertaan.

  VastaaPoista
 5. hmm, oon kyllä miettinyt sitä et haluunko tietää sukupuolen etukäteen. välillä joo ja välillä ei. mut musta tuntuu, et mulla ei oo kärsivällisyyttä odottaa:D

  oon kuullu kans et vaikka ovat tyttöö veikanneet ni on sitte syntynykki poika ja toisinpäin. täytyy pitää se mielessä, jos nyt otetaan etukäteen selvää :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!