8. huhtikuuta 2011

Kauan odotettu Laskettu aika!

Tänään on se päivä. Eikö ole mitään merkkejä synnytyksen mahdollisesta alkamisesta. Ainoa onnen kipinä on ajatus, että seuraavan kahden viikon sisään Möykky päättää tulla maailmaan, ja meistä tulee S:n kanssa vanhempia.

Eilen kävin lääkärin vastaanotolla, ja ne sanoivat kaiken olevan hyvin, painoarvioksi annettiin 3400g. Mutta ei sieltäkään tullut sen enmpää tietoa milloin hetki koittaisi. Möykky on kuulemma pitkäreisinen, sanoi ultratäti mitatessaan. Ehkä hän perii minun säihky(mättömät) sääret. Sain hyvän kuvan kasvoista, jossa näkyi myrtsi ilme suunpielet alaspäin, minun söpö nenä ja silmä. Tosin kuva ei ollut niin selkeä joten en jaksa sitä tänne lisätä.

Muuten siis kaikki rullaa, mutta lasta ei näy. Nyt lähden (taas) aamupäiväostoksille pyörimään kauppakeskuseen. Saan haettua vihdoin meille hoitoalustankin, ja odottelen S:n tulevan töistä. Iltapäivällä teen sitten kylpyhuone-esittelyn, sillä nämä viimeiset huoneet ovat jääneet hieman uholaan. Eilen kuurasin kylpyhuoneesta säihkyvän puhtaan, ja keittiön tai lastenhuoneen sotkuisuuden takia ei tule kysymykseenkään esitellä niitä.

Arvauksia saa toki tehdä, milloin Möykky mahtaa syntyä.
rv 40+0

1 kommentti:

  1. Oi laskettu aika. Miula oli ihan normaalit olot lasketun ajan aamunamutta niin päätti poika tasan klo 3 iltapäivällä lähteä tulemaan maailmaan. Täsmällinen jätkä kyllä :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!