14. helmikuuta 2011

taas yksi viikonloppu takana

Perjantai meni kavereiden kanssa kotona, muut juopotellen ja minä selvinpäin. Oli ihan hauskaa kyllä, mutta myls helpottavaa ajatella että kun lapsi syntyy niin ei enään edes tarvitse järjestellä mitään illanistujaisia. Lauantaina käytiin mun vanhemmilla syömässä ja saunomassa, ja ilta meni yläkerran naapureiden luona, sillä he päättivät kutsua meidät parveke-keskustelun välityksellä käymään. Oli aika hassua, mutta sinäänsä hauskaa tutustua päälle neljäkymppiseen pariskuntaan joilla oli molemmilla meidän ikäisiä lapsia edellisistä liitoistaan. Saatiin jopa kutsu peli-iltaan jossa aiheena Haluatko miljonääriksi - miehet vastaan naiset. En kyllä tiedä ollaanko menossa kun olisi samana päivänä yks kiva keikka tiedossa. Sunnuntaina lähdettiin S:n äitille, josta kotia mukaan tarttui kaksi isoa laatikollista vauvanvaatteita joita iloisina käytiin läpi illalla kotona.

Tänään jaksoin jopa kouluun kirjoittamaan yhden kokeen, ja jos vielä raahaudun takaisin niin olisi luvassa toinen koe ja yksi suullinen koe vielä kaiken lisäksi. Huomenna kaksi koetta ja keskiviikkona yksi, jonka jälkeen ihanat penkkarit mihin en kyllä mahani kanssa ole menossa pomppimaan, ja hiihtoloma. Vaikeinta on päästä kouluun, tai mihinkään ylipäätänsä. Kävellessä tuntee kun vauva painautuu alaspäin ja tuloksena on kovia supisteluja. Istuminen on ihan yhtä hankalaa. Varsinkin koulun armottoman epämukavilla penkeillä.

Tänään on ystävänpäivä, ja me vietetään se vanhempieni luona, sillä siskoni palaa Japanista jossa hän on nelisen kuukautta ollut opiskelijavaihdossa - joten ei mitään sen romanttisempia suunnitelmia.

rv 32+3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!