23. syyskuuta 2010

ultra

aamulla siis reippaana yksin ultraan, kun S jäi kiinni inttiin, yhyy. äiti kyllä tulikin mukaan kun ei ollut itsellään potilasta. möykky on ihanan söpöliini, se on jo 51,3 mm ja vaikka alussa nukkukin ihmeen sikeästi niin sain sen herätettyä kun nauroin niin että maha hölskyi. Oli sillä söpöt kasvot, mutta kuten äiti sanoi; pinokkio nenä. Sydänäänet hyvät ja saatin nyt se lopullinen la eli 08.04.2011 ja sehän aikaistu vain yhdellä päivällä.

iltapäivällä pääsen vielä neuvolassa käymään, ja ehkä saankin jotakin vastauksia tähän ainaiseen väsymykseen, kun ei sitä voisi kahdeksaatoista tuntia päivässä nukkua, on kaikkea tekemistäkin. luultavasti vaan hemoglobiiniarvot on matalat mutta siitä enemmän tietoa neuvolassa siis. muuten kaikki hyvin!

rv 11+6

2 kommenttia:

  1. AWWWWWWWW!!!! MÖYKKYPALLEROOOO!<3<3<3 tror du att du får taget foton på fotona av möykky fö ja vill också se??? jee kela ja får se dej me en ENORM mage fö ja kommer alltså hem ren i halva februari!!!! JEEEJEEEJEEEE!!!!<3 Ja hitta ida e butik me barnkläder o ja sku ha kunna köpa alla dom men dom va typ för 2-5 åringar så kanske lite tidit hehheh -.-

    VastaaPoista
  2. gumman, sku ha sagt ti mig så sku ja ha kommi me dig!! <3 så när e nästa neuvola o ha s kommi sen hem? :) hoppas du piggar dig! o måst ses non daa!!<3 -femma (hitsi denhä e svår o käyttää :))

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!