29. syyskuuta 2010

pahoinvointia

on koko ajan paha olo vaikka sen pitäisi jo hellittää, aamulla kun nousen sängystä on ihan hirveä olo kunnes saan ruokaa vatsaani. suihkussa käynnit on täyttä tuskaa, kun ei menaa henki kulkea ja kokoajan huimaa. Päätä särkee ja silmiin sattuu, mikä vaiva tämä tällainen on?!

ikävä on hermoja raastava kun joudun olemaan kaiken tämän kanssa yksin, ja S pääsee lomille vasta huomenna, tosin neljän päivän lomat ja TJ 8, eli lomien jälkeen vain kolme päivää intissä, ja kulta on vihdoin vapaa!

koulu stressaa, mutta vain vähäsen, olen ollut niin paljon poissa ja motivaatio on nollassa, joka suunnasta kuulee valituksia että pitäisi siellä koulussa käydä, ja odotan vain sitä päivää kun koulu ilmottaa poissaolojeni olevan aivan liikaa. En jaksa paljon koulutöitä tehdä, mutta silti yritän parhaani mukaan jättää tehtävät ajallaan, jotta ei poissaoloista JA tekemättömistä töistä tule tuplasti valituksia. Niin kauan kun hoidan kaikki tehtäväni olen silti aina paremmalla puolella vaikka olisikin niitä poissaoloja.

vieläkin on päivät enimmäkseen nukkumista ja syömistä, ja hemoglobiiniarvot oli hyvät, eli nyt ei ole mitään hajuakaan mistä tämä erittäin liiallinen väsymys johtuu. toivottavasti se tästä ajan myötä paranee, kun pääsee hyvään unirytmiin ja ylläpitää energiatasoa tarpeellisen korkealla.

rv 12+5

2 kommenttia:

  1. Tröttheten borde nog lätta och jag tyckte du sa att det redan litet har gjort det. Skolan är viktig och du vet det, du ska nu bara hitta motivationen, tänk fast på att ditt barn är glad att mamma har klarat av skolan och blir student och babyn slipper med på mammas fina studentfest kanske redan i september:),mami

    VastaaPoista
  2. plus att kela nu att sen när du har dendä beebin så böhöver du int suffer me nå illamående! Så denhä 9 mån e ganska liten tid av hela grejen! Men jepuu de suger!

    ja vet att du ha iaf nångång läst janinas blogg (nicolinalsmorsa.blogg.se), så om du har tid, gå o kolla fö hon skrev just fö nån dag sen om hudan hennes illamående va så kanske du få någå tips därifrån hu de blir bättre!

    o kom ihåg dendä tyttöjen talo cafen!! :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!